Ами това е накратко За или Против гонките сте?
Аз съм против. Причина - създават излишен риск и без това са ни много катастрофите.
ЗА или ПРОТИВ гонките?
- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е може би дори ми пука за тези които застрашават себе си. Също така се застрашава и публиката. Васе - катастрофи - хора.
Винаги ще има някой с по добра кола от твойта неизбежно е. А ако някой иска да изстиска максимума от своята - дино, писта т.н.
Не се засягайте изказвам лично мнение, а и ще видиме резултата от анкетата. Смятам, че въпросът е коректно поставен, но ако някой изкаже аргументирана поправка ще я поправя.
Винаги ще има някой с по добра кола от твойта неизбежно е. А ако някой иска да изстиска максимума от своята - дино, писта т.н.

Не се засягайте изказвам лично мнение, а и ще видиме резултата от анкетата. Смятам, че въпросът е коректно поставен, но ако някой изкаже аргументирана поправка ще я поправя.
ЗА drag-a съм аз.
Не можеш да накраш една общност да не прави нещо в която има толкова различни хора. Някои от тях обичат да тичат по троарите близо до натоварени пътища - опасно е да не вземе да спъне като първия пукал и да залитне към пътя - да ги забраним ??
Има такива които се кефят карайки скейт по адски опасен начин - ми крака и ръце си чупят - да ги забранят ??? Ми това му е на него удоволствието - забрани му го и очаквай да се чувства добре и после си дай сметка и ти ... А за катерачите че тежат на съвестта на много семейства ? Това са тия моменти в които човекът става едно с колата/планината или квото е там или просто шибано много му доставя удоволствие и изпитва онова което иска да изпита и никой няма право да му отнема. И толкова ... точка ... няма какво повече да се казва. Това е най-важното. Има още 1000 аспекта и факти които могат да се изброят по тоя повод.
Не можеш да накраш една общност да не прави нещо в която има толкова различни хора. Някои от тях обичат да тичат по троарите близо до натоварени пътища - опасно е да не вземе да спъне като първия пукал и да залитне към пътя - да ги забраним ??
Има такива които се кефят карайки скейт по адски опасен начин - ми крака и ръце си чупят - да ги забранят ??? Ми това му е на него удоволствието - забрани му го и очаквай да се чувства добре и после си дай сметка и ти ... А за катерачите че тежат на съвестта на много семейства ? Това са тия моменти в които човекът става едно с колата/планината или квото е там или просто шибано много му доставя удоволствие и изпитва онова което иска да изпита и никой няма право да му отнема. И толкова ... точка ... няма какво повече да се казва. Това е най-важното. Има още 1000 аспекта и факти които могат да се изброят по тоя повод.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti написа:Aз съм за гонките,когато се провеждат на регламентирано за целта място.
И аз така мисля.
Кефя се на по-високите скорости и т.н. но когато всичко е безопасно поне за другите.
От известно време страшно много се дразня на такива дето не мислят и се пускат къде ли не. Ако тука има такива да се замислят малко. Преди 2-3 месеца ми се размина за около 2-3 минути да ме размажат такива селянчета. Решили да се дърпат на околовръстното от Лозен за към Герман, като заели и двете платна. Точно преди разклона за Герман изглежда е имало кола в насрещното защото външната кола която е била в насрещното е искала да се пробере в платното си и е подбрала и другата дето се е гонела с нея.
Резултата: двете коли на парчета в храстите, единия в болница, а другия доколкото знам е починал.
Аз живея в Герман и точно тогава се пробрах по околовръстното в 23.20-23.25 /сигурен съм защото с едни познати се бяхме разбрали/, а катастрофата е станала в 23.30. Ако бях закъснял още малко не знам какво щеше да стане.
Ей увлякох се малко.
- eViL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Snaker написа:ЗА drag-a съм аз.
Донякъде си прав..само, че велосипедист, скейтбордист, бегач и т.н. немогат да утрепят 10-20човека публика или да развият 200км/ч. И да се блъснат челно в някой друг и да го утрепят само, защото е бил на неподходящото място в неподходящо време В техния случай където и да си спортуват те застрашават своето здраве, докато при гонките не е така. Говоря за тези които се извършват на улици, където има трафик. За тези на Божурище и регламентираните за целта места или затворени магистрали или улици, по които няма трафик - нищо против да се състезават. И аз съм ходил и съм се пускал, но само когато съм убеден, че няма никакъв трафик.
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласен съм с всичко казано дотук, с изключение на коментара на Nova, че трябвало едва ли не да се контролират и хората, които рискуват само себе си.
Ако не разрешиш на тези които са на пистата да карат, те ще карат така по пътищата.
Тъпотията е че за да си спестят 2лв вход, много хора не ходят на регламентираното място.
Иначе тръпката си е тръпка, и аз много пъти се изкушавам на някой светофар (особено ако 320ка е до мене лелеееееее) и правя глупости, но смятам че съм достатъчно съвестен като шофьор и не заплашвам останалите участници в движението. (Освен BMW-тата разбира се
)
Ако не разрешиш на тези които са на пистата да карат, те ще карат така по пътищата.
Тъпотията е че за да си спестят 2лв вход, много хора не ходят на регламентираното място.
Иначе тръпката си е тръпка, и аз много пъти се изкушавам на някой светофар (особено ако 320ка е до мене лелеееееее) и правя глупости, но смятам че съм достатъчно съвестен като шофьор и не заплашвам останалите участници в движението. (Освен BMW-тата разбира се

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
на божурище или там където има възможност всеки да си прави каквото си иска-чупи своята кола и рискува своето здраве.
по улиците-разстрел на място-редовно се правят на бул. Рожен до ОМВ /Пътя за илиенци/, аз оттам често се прибирам и залягам по канавките да не ме отнесат кисели гъзърчета с голф 2 гти, опел гси и бмв на баба ми набор, идват тъпите куки ония се разкарват за 15 мин и после отново...за такива и затвор е малко
не мисля, че има някой пич от форума който ще подкрепи уличните гонки
по улиците-разстрел на място-редовно се правят на бул. Рожен до ОМВ /Пътя за илиенци/, аз оттам често се прибирам и залягам по канавките да не ме отнесат кисели гъзърчета с голф 2 гти, опел гси и бмв на баба ми набор, идват тъпите куки ония се разкарват за 15 мин и после отново...за такива и затвор е малко
не мисля, че има някой пич от форума който ще подкрепи уличните гонки
Последна промяна от Pichaga на Сря 19 яну 2005 11:12, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съм, ама няма къде да се случи в БГ, скоро не съм ходил на Божурище, ама не съм видял една линейка там, публиката седи по дължината на цялата писта, няма прегради, дори вечер не се вижда къде свършва пистата, 3 пъти се дърпах с едно 205 ГТИ и единия път пича не можа да спре и се вкара 5 метра в тревата след тва.... да се направят прегради между колите за да не се получават сблъсаци между тях да има пожарна , бърза помощ и полиция...... готино е да ама като се замисли човек хич не е безопасно, някои казват легални, при тези условия дето ги има там са си едно и също......
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”