Дотук с халогените...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Дотук с халогените...

Мнениеот evgenyh » Пет 22 апр 2005 17:46

еми т'ва беше, гепиха ги мръсните копеленца м****да*** :censored: да им исъхнат ръчичките дано...абе за тия боклуци трябва да се върнат законите на Крум - кръц ръчичките па да видим после с чуканчетата как се държи отверка... Молбата ми е към всички членове на форума - ако някой гепи некое копеленце на колата си да му се отбие и за мен bishop

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 22 апр 2005 18:35

кофти братче, съчувствам ти, просто няма спасение, само бой до посиняване :twisted:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: Дотук с халогените...

Мнениеот Kozunak » Пет 22 апр 2005 20:27

evgenyh написа:еми т'ва беше, гепиха ги мръсните копеленца м****да*** :censored: да им исъхнат ръчичките дано...абе за тия боклуци трябва да се върнат законите на Крум - кръц ръчичките па да видим после с чуканчетата как се държи отверка... Молбата ми е към всички членове на форума - ако някой гепи некое копеленце на колата си да му се отбие и за мен bishop

хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях. :lol: да не ти пука ако искаш мога да ти кажа как да си ги направиш ако си купиш въобще следващи!

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пет 22 апр 2005 21:10

абе засега ще сложа некви бленди,видях от Девил тунинг едни готини въздухозаборници има дето се слагат там - 25 кинта и 2та ама е хубаво и да се пръснат и става вече сложно...иначе аз одавна им се кумих/на хал./опитах се даже да ги занитя ама се нещо не ставаше,ту нитовете къси,ту незнам си кво.трябваше да им прецакам резбата на винтовете мамка им a boi de абе един ша пипна аз долу ама... beat_butt2

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Съб 23 апр 2005 10:54

Kozunak написа:хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях. :lol: да не ти пука ако искаш мога да ти кажа как да си ги направиш ако си купиш въобще следващи!

сподели направо с всички какво лечение си измислил

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 23 апр 2005 13:04

HF написа:
Kozunak написа:хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях. :lol: да не ти пука ако искаш мога да ти кажа как да си ги направиш ако си купиш въобще следващи!

сподели направо с всички какво лечение си измислил

вече съм толкова подозрителен че не искам да го разгласявам за да не му намерят цаката.че вече съм психически травмиран от крадци.ощявиха ми колата похарчих ебаси пачката за да си я приведа във вида в който беше.ама като се замисля и да знаят как съм го направил се тая нема кво да направят.

начи колеги решението е следното.за няколко часа става с малко повече търпение и желание.намирате си 4 коларски болта (от тези с плоските гладки глави и 4 гайки квито ще да е.сваляте бронята защото иначе няма как да се завият.не се сваля трудно някъде към 10 болта са връзвате си халогените при свалена броня слагате я с тях с много мерак и пипкави пръсти връзвате буксите щото е много тясно и готово.като тръгне с ключето да ги сваля и ще има е такъв поглед :shock: щото няма ключе което да отвива болт с плоска глава хахаха трябва да се бръкне отзад а няма как да се бръкне без да се свали бронята.другия вариант е ако нямате такива болтове на един шмиргел да изпилите главите на обикновените и да загладите ръбчетата и пак няма как да се отвият.целата майстория не е кой знае какво и с един помощник и повечко мерак става за 2 часа без проблем.и аз преди тва понеже съм си мързел викам абе кво ше свалям брони глупости кво ли не пробвах ама не става и не става и с нитове и с кво ли не.даже мислех да ги лепя с пяна хахаха ама с болтове си е по гот.успех на всички и мисля че е крайно времето хората да се осъзнаят и да почнат да РАБОТЯТ вместо да се опитват да забогатяват и да си търсят пари за поредната доза на гърба на нормални хора че лично на мен ми скъсиха живота с неколко години.специален поздрав за всички такива Smackbum :f_ckyou:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Нед 24 апр 2005 22:54

Kozunak написа:[....... и мисля че е крайно времето хората да се осъзнаят и да почнат да РАБОТЯТ вместо да се опитват да забогатяват и да си търсят пари за поредната доза на гърба на нормални хора че лично на мен ми скъсиха живота с неколко години.специален поздрав за всички такива Smackbum :f_ckyou:

И аз това все повтарям....... :roll: :cry: :cry:

Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOHC » Пон 25 апр 2005 10:31

Kozunak написа:..........

Много ми е интересно от къде си намерил толкова миниатюрни коларски болтчета!? Аз преди време търсих, но по-малки от тези, които са за пейки :D не намерих, а това с пилването на главата на нормален болт е добра идея. :P

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 25 апр 2005 11:03

DOHC написа:................

с малко повече мерак всичко се намира.аз даже мислех по още по брутален начин да ги преееба крадците.знаете ли ги тея болтове дето ги слагат на някви елементи които не могат да се развиват без специална отвертка.абе един вид секретни.ама не намерих никъде тоест болтове намерих ама не намерих ключе с което да се отвиват.иначе представяте ли си физиономията на някой който иска да ти тафне халогените и види некви странни болтове.хаххаахахах :shock: :shock: :shock: няма кво да го мислите ако имате халогени и са ви вързани даже има по мързелив начин с некво малко ъглошлайфче изпилете на място главата на болта за да не се окаже в един момент че си пускате халогените а те са в някой магазин по симеон.

saue
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saue » Пон 25 апр 2005 13:53

Миналата седмица имах работа до илиенци и там видях някакви хаогени за по 30 лева. Не ми са вярва да са много добри но все пак...
А иначе аз колата я взех без халогени (бяха в багажника и оща са там) и не е болка за умиране

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Вто 26 апр 2005 8:33

А някой да знае как се водят крушките за халогените,че едната ми е изгоряла , а като я свалях да я проверя, я монтирах обратно без да обърна внимание,та да не я свалям пак ,преди да съм си купил крушка! Благодаря предварително.А иначе и аз ще им измисля нещо срещу крадци!Колата е Пасат б3 вариант.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 26 апр 2005 19:53

Iavor написа:А някой да знае как се водят крушките за халогените,че едната ми е изгоряла , а като я свалях да я проверя, я монтирах обратно без да обърна внимание,та да не я свалям пак ,преди да съм си купил крушка! Благодаря предварително.А иначе и аз ще им измисля нещо срещу крадци!Колата е Пасат б3 вариант.

ами ако халотените на пасатора са на същия принцип отзад тази пластвасовата част се отвърта (на резба е) и се показва фасонката и така се сменят.

mesiata_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mesiata_ » Нед 26 юни 2005 14:34

абе мойте халогенки нещо светят много слабо и не знам дали е от крушките или просто самите халогенки са бъгави ако някои има идея моля да сподели 10х

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 26 юни 2005 19:10

хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях. :lol: да не ти пука ако искаш мога да ти кажа как да си ги направиш ако си купиш въобще следващи![/quote]
С халогенните добре , ама как да се справим с огледалата ??
Всяка вечер ли да ги демонтирам като преди 1990г?

vento5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vento5 » Пон 27 юни 2005 7:05

На мен ми оставиха халогените,защото са хванати по подобен начин, но ми заминаха единия мигач и блендите.По отнощение на коларските болтове или някякви други, препоръчвам ви да са твърди-закалена стомана.Иначе някой тарикат с акумулаторна бормашина ще дупне болта в центъра за секунди и чао халогенче.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”