Дотук с халогените...
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Дотук с халогените...
еми т'ва беше, гепиха ги мръсните копеленца м****да***
да им исъхнат ръчичките дано...абе за тия боклуци трябва да се върнат законите на Крум - кръц ръчичките па да видим после с чуканчетата как се държи отверка... Молбата ми е към всички членове на форума - ако някой гепи некое копеленце на колата си да му се отбие и за мен bishop

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дотук с халогените...
evgenyh написа:еми т'ва беше, гепиха ги мръсните копеленца м****да***да им исъхнат ръчичките дано...абе за тия боклуци трябва да се върнат законите на Крум - кръц ръчичките па да видим после с чуканчетата как се държи отверка... Молбата ми е към всички членове на форума - ако някой гепи некое копеленце на колата си да му се отбие и за мен bishop
хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях.

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
абе засега ще сложа некви бленди,видях от Девил тунинг едни готини въздухозаборници има дето се слагат там - 25 кинта и 2та ама е хубаво и да се пръснат и става вече сложно...иначе аз одавна им се кумих/на хал./опитах се даже да ги занитя ама се нещо не ставаше,ту нитовете къси,ту незнам си кво.трябваше да им прецакам резбата на винтовете мамка им a boi de абе един ша пипна аз долу ама... beat_butt2
Kozunak написа:хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях.да не ти пука ако искаш мога да ти кажа как да си ги направиш ако си купиш въобще следващи!
сподели направо с всички какво лечение си измислил
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
HF написа:Kozunak написа:хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях.да не ти пука ако искаш мога да ти кажа как да си ги направиш ако си купиш въобще следващи!
сподели направо с всички какво лечение си измислил
вече съм толкова подозрителен че не искам да го разгласявам за да не му намерят цаката.че вече съм психически травмиран от крадци.ощявиха ми колата похарчих ебаси пачката за да си я приведа във вида в който беше.ама като се замисля и да знаят как съм го направил се тая нема кво да направят.
начи колеги решението е следното.за няколко часа става с малко повече търпение и желание.намирате си 4 коларски болта (от тези с плоските гладки глави и 4 гайки квито ще да е.сваляте бронята защото иначе няма как да се завият.не се сваля трудно някъде към 10 болта са връзвате си халогените при свалена броня слагате я с тях с много мерак и пипкави пръсти връзвате буксите щото е много тясно и готово.като тръгне с ключето да ги сваля и ще има е такъв поглед

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:[....... и мисля че е крайно времето хората да се осъзнаят и да почнат да РАБОТЯТ вместо да се опитват да забогатяват и да си търсят пари за поредната доза на гърба на нормални хора че лично на мен ми скъсиха живота с неколко години.специален поздрав за всички такива Smackbum :f_ckyou:
И аз това все повтарям.......

Kozunak написа:..........
Много ми е интересно от къде си намерил толкова миниатюрни коларски болтчета!? Аз преди време търсих, но по-малки от тези, които са за пейки

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
DOHC написа:................
с малко повече мерак всичко се намира.аз даже мислех по още по брутален начин да ги преееба крадците.знаете ли ги тея болтове дето ги слагат на някви елементи които не могат да се развиват без специална отвертка.абе един вид секретни.ама не намерих никъде тоест болтове намерих ама не намерих ключе с което да се отвиват.иначе представяте ли си физиономията на някой който иска да ти тафне халогените и види некви странни болтове.хаххаахахах

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Iavor написа:А някой да знае как се водят крушките за халогените,че едната ми е изгоряла , а като я свалях да я проверя, я монтирах обратно без да обърна внимание,та да не я свалям пак ,преди да съм си купил крушка! Благодаря предварително.А иначе и аз ще им измисля нещо срещу крадци!Колата е Пасат б3 вариант.
ами ако халотените на пасатора са на същия принцип отзад тази пластвасовата част се отвърта (на резба е) и се показва фасонката и така се сменят.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
хаха не се притеснявай и мойте ги гепиха ама аз съм по-хитър от тях.
да не ти пука ако искаш мога да ти кажа как да си ги направиш ако си купиш въобще следващи![/quote]
С халогенните добре , ама как да се справим с огледалата ??
Всяка вечер ли да ги демонтирам като преди 1990г?

С халогенните добре , ама как да се справим с огледалата ??
Всяка вечер ли да ги демонтирам като преди 1990г?
На мен ми оставиха халогените,защото са хванати по подобен начин, но ми заминаха единия мигач и блендите.По отнощение на коларските болтове или някякви други, препоръчвам ви да са твърди-закалена стомана.Иначе някой тарикат с акумулаторна бормашина ще дупне болта в центъра за секунди и чао халогенче.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”