Думнаха ми огледалата
- pazaron
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Думнаха ми огледалата

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
За каква кола? За Touran като ти гледам аватара? Иначе само счупено покриват да го ева. На мен пред нас някои тъпчо минал и ми ударил огледалото с неговото и самото стъкло пада на паветата и после през него е минал целия сутрешен трафик по бул. Славейков. Отивам в Булинс и за една седмица ми го доставиха точно същото с подгряване. асферично и ел. Иначе звънях в Ауто+ да питам: 65 лв. без да могат да ми кажат дали е с подгревка.
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
Имах същия проблем, самоче с Поло. Нищо не ми платиха. Няма смисъл да се разкарваш въобще до застрахователите. Само ще си изгубиш времето и нервите. Ако оспееш да намериш от някъде счупени или пукнати стъкла, слагаш ги и отиваш при тях за щета. Корпусът ще ти го платят, във всички случаи ако е спукан след като си застраховал колата или пък не е описан, като такъв при маркирането.
Иначе аз си реших проблема така
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=27565&highlight=%EE%E3%EB%E5%E4%E0%EB%EE
Не е перфектно но става.
ПП Аз като търсих за да си купя за мен, по Симеон ми предлагаха ново турско ли, какво ли, което беше 10-12 лв от Г3. Беше без отопление но като захващане беше със същата щипка.
Не е перфектно но става.
ПП Аз като търсих за да си купя за мен, по Симеон ми предлагаха ново турско ли, какво ли, което беше 10-12 лв от Г3. Беше без отопление но като захващане беше със същата щипка.
Последна промяна от budimir на Чет 15 фев 2007 14:08, променено общо 1 път.
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
Тази тема ме вкара пак в размисли. Че не ти плаща застрахователя нищо, е ясно. Но как може да се предотврати това да не те окрадат отново по същия начин. Аз си мислех да залепя щипките на огледалото с някакво яко лепило към машинката която го движи. По този начин при евентуален опит за кражба, стъклото ще се счупи но поне част от него ще остане на място и застрахователя, ще не ще ще плати. Проблема е, че незнам, при нужда от демонтаж и аз как ще го сваля без да го счупя.
Дайте да помислим как да се предпазим, защото като гледам напоследък доста хора изпищяха.
Дайте да помислим как да се предпазим, защото като гледам напоследък доста хора изпищяха.
- pazaron
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
budimir написа:Имах същия проблем, самоче с Поло. Нищо не ми платиха. Няма смисъл да се разкарваш въобще до застрахователите. Само ще си изгубиш времето и нервите. Ако оспееш да намериш от някъде счупени или пукнати стъкла, слагаш ги и отиваш при тях за щета. Корпусът ще ти го платят, във всички случаи ако е спукан след като си застраховал колата или пък не е описан, като такъв при маркирането.
Не е перфектно но става.
Мерси на колегата, ще ми се наложи да ползвам неговия опит в областта

Дясното сигурно така ще го правя, но лявото искам да си купя асферично, 33лв ми казаха в Ауто Плюс, просто веднъж това ме спаси от удар във вратите и си искам сигурност...
-
- Автомобил:
- Двигател:
отиваш и почваш да бучиш при застрахователя че е строшено. за всеки случей се снабди с малко ситно натрошено огледало и го разхвърли насам натам.
като те питат " Защо го няма" отговаряш "абе ти наред ли си ? какво искаш ? да измета стъклата с метла и да ти ги донеса ли ? хайде да отидем на място и да ги видиш по земята искаш ли ???? "
и по мъжката! няма да им се даваш да ти казват че ти си си го самооткраднал !!!!!
повярвайте действа
така наскоро отървах 129 лв за моето огледало 
като те питат " Защо го няма" отговаряш "абе ти наред ли си ? какво искаш ? да измета стъклата с метла и да ти ги донеса ли ? хайде да отидем на място и да ги видиш по земята искаш ли ???? "
и по мъжката! няма да им се даваш да ти казват че ти си си го самооткраднал !!!!!
повярвайте действа

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”