доста интригуващо четиво-чувствате ли се излъгани...?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

доста интригуващо четиво-чувствате ли се излъгани...?

Мнениеот vaskoto1 » Пон 21 фев 2005 0:15

това е част от личната ми кореспонденция с колегата 01 който открито заявява че ви лъжа и че се възползвам от вас в тоя форум да правя на ваш гръб пари и чудеса...
затова реших да споделя това доста заинтригуващо според мене повествование във вида в който съм го получил и прочел за сефте и да ви оставя да изкажете мнение по въпроса.

аз лично смятам да стоя настрани и да наблюдавам-освен разбира се ако не е наложително пак да се включа-но се съмнявам...

е-приятни забавления...

01 написа:
vaskoto1 написа:
01 написа:Продадох вече 10 тина компресомера за дизел- мисля че за такива питаш.
Те са много прости и освен уреда, няма какво да им се повреди.
Имат 5 глави- накрайника, за масовите немски автомобили, в това числа и за колите тук.
Отчитат до 40 атмосфери и задържат показанията докато не ги нулираш- това става чрез винтил.
Такива ми ти работи.... :lol: :lol: :lol:
Като чета тук, излиза че съм Хитлр или Сталин....все пострадали от нас.
Ти с какво си "пострадал", кога и от кой магазин?
Интересно ми е да зная- понякога мисля си че незаслужено се сблъсквам с нападки.
А когато обиколя други магазини и сервизи и погледна персонала, се питам , с какво ли сме по лоши?
Разбира се, при нас сме "пенкилер" и това нарушава професионализма, това е ясно.Ще ни трябва още време.
Успех!

мен ми трябва за бензинови повече отколкото дизелови ама няма да откажа и дизелов да имам-ти нали каза че има и двата вида накрайници.
аз отдавна съм се парил ама нали знаеш че лошото трудно се забравя...
навремето имахте едни гърнета дето зорлем изкарваха година време и дори не им признавахте гаранцията.
сега знам че има подобрение щото на дедото ренде 5 е при вас правено от-до и си е пушка. на сестрата фиат "тъпо" и той там-на околомръсното-горнобански път го правиха и той си е пушка.
та нашия "сервиз" (ЗВУЧИ ГОРДО!) е моя личен гараж в който бойкотираме "майсторите"-и даже "Майсторите" и се оправяме с почти всичко от общ характер на доста ниски цени.
сега се дооборудвам с туй-онуй та да разширя диапазона. за гайковерти не съм срещал но съм бивш служител на "Киров-БОШ" и имам все още солидни познанства там-ако мога да съм полезем-ще се радвам.
а за компресомера-кога и къде да дойда да ги видя и евентуално да си купя?
поздрави.

Една от лоите колежки-подчинени- Ани се казва,стана продавачка в БОШ.Това е между другото. :lol: :lol: :lol:
Кого бойкотираш и защо?
ПРочети се по овнимателно:
"сервиз" (ЗВУЧИ ГОРДО!) е моя личен гараж в който бойкотираме "майсторите"-и даже "Майсторите" и се оправяме с почти всичко от общ характер на доста ниски цени."
Как "бойкотираш"-със знание, с образовение, със сила?
................................................
Ако е въпрос за упреци и надсмиване,ако е въпрос за възможности, просто бих се изсмял на това изречение.
Всеки глупак започватака, така съм започнал и аз- от някакво мазе.
От това мазе- 6 квадрата, в което вероятно има повече техника от колкот о при теб все още и от един трабант, с който се "надбяхвах" с мерцдесите, ама те не знаеха това.... :lol: :lol: :lol:
...................................
Много от така наречените такива "майстори" изгасват набързо или остава ето така, да креят с лъжи,лъжейки себе си и клиентите си, защото с ДВЕ РЪЦЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМАШ ЕЕКТИВНОСТ, а от там и добра цена.
Ето как те хващам в лъжа.
Ти помниш някакво "гърне", което си купил някога.
И това е правилно, макар че ако съм ти предложил скъпо гърне тогава, е нямало да го кухиш- ох как ми е позната тази история... :lol: :lol:
Ти ме упрекваш в лъжа, но не виждаш себе си.
Знаещ ли,като по дърт и по голям, въобще не би трябвало за ме вълнуваш ти с твоето гаражче и смешното ти самочувствие на майстор.
Застанал до Киров-БОШ, с който започнахме заедно- но аз изостанах някъде......ти си нейде в мъглата.
Аматова не ти пречи да имаш мнение, а то е мнението гаражен майстор.
Колко струва то?
Затова ти казах, че жабата следва да си знае гьола.
Но въпреки тва, въпреки че ти чета извини ме - глупостите, комуникирам с теб,щото си млад и глупостта и невежеството на мласия не са толкова грозни.
Грозни са невежеството и глупостта на дъртите.
....................................
Та такива ми ти работи.
Бизнеса е двустранен-той е като ебането.
Ако има лъжа, винаги са излагени и двете страни.
Ако има удоволствие- винаги са спечелили и двете страни.
Аз съм ти продал нещо- ти си го купил сам, не съм те бил.
Имал си очи и ръце, майстор си- дори трябва за черпиш...хе хе хе хе

Така и аз влязох в бранша, на база на слабостите на другите "колеги".
Така че трябва за черпиш мен, заради сабостите ми. :lol: :lol:
.................................................
Извини ме че се ебавам и бъзикам с големия "гаражен майстор"... :lol: :lol: :lol: -зает да подтичква насам натам, като булка нестинарка,воден от смешното желание да спечели дребни и смешни парички.
Или пък с обяви, лъжейки клиентите,с изявления от сорта: "фирмен сервиз",с тънки цени...хе хе хех ех
.........................................
Знаеш ли, ще спра за днес.
Българите да смешни и жалки с невежеството си и претенциите си.
....................................

Както и да е.
Не ме "бойкотирай", щото не зная кой си и къде ти е гаражчето. :lol: :lol: :lol:

И ти, а и ние, като фирма, сме някъкви комари, опитващи се да изпият кръвта на слона, въобразявайки си дори това, че го правят... :lol: :lol: :lol:

Вместо да ме бойкотираш , използувай някои от добрите черти и възможности които определено имаме.

Иначе и след 1о години, ако те има, ще си останеш някъкъв гаражен майстор, с големи приказки и претенции.

А такива срещам всеки ден-ох какви са смешни,жалки и грозни. :lol: :lol: :lol:

Пиша ти това с най добри чувства.

Не се сърди на бъзика ми.... :lol: :lol: :lol:

Screwy Screwy Screwy Screwy

с най добри чуства-нещо ти бяга центъра... :lol: :lol:
lol

наприказвал си ги едни....

и най вече въобще не си схванал идеята на написаното от мене-ти ме пита с какво съм бил пострадал-аз ти казах.
пита ме какъв ми е сервиза-пак ти казах.
поста ми не беше изобщо насочен срещу тебе и бизнеса ти а срещу съвсем други хора и отношението им към клиентите и ... ама с това дето си го натворил май-май и ти отиваш (по самопричисляване) в тия категории?
за какво става въпрос изобщо в това "послание" нещо не ми е ясно но така или иначе съм тъп и много назад и въобще не съм ти в категорията...така както и всички деца в тоя застрелян форум нали?
ми тогава би ли ми обяснил какво правиш насам?
истината е че ти имаш отчаяна нужда от мене и от него и от нас изобщо.
и още нещо-когато си видял някого за първи път господин всепреценяваш пророк-имай малко уважение защото най малкото не ти е ама хич ясно що за човек стои пред тебе-какъв му е умствения багаж, какво е препатил и с какво се е сблъсквал...
аз не съм тръгнал да ти лепя етикети макар че...ама айде да не се впускам в обяснения щото един господ знае тоя път как ще ги разбереш...
бога ми наистина имах желание да дам на твойта фирма втори шанс-поне за себе си-но след всичко написано от тебе-което аз тълкувам единствено и само като "виж ме аз съм велик-ти си червей" просто трябва да се съгласиш че на мое място и ти би реагирал по тоя начин.
на такива като тебе съм се нагледал и на такива изказвания съм се наслушал!
остани си с големия си бизнес и със здраве.
твой бивш потребител :...../подпис/

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пон 21 фев 2005 0:39

Човекът явно страда от някакви комплекси ли де да знам :) Като чета откъде сте тръгнали и докъде се е стигнало, мисля че нещо има нужда да се самоизтъкне, че е нещо повече от "гаражен майстор", че се е развил и е над тези неща :) Щом от нищо се докача и почва да ръси такива бисери :)
Васе, по-добре не се занимавай с него, нещо неуравновесен ми изглежда. А пък, който не е доволен от работата ти, все пак не вярвам пак да дойде при теб. Всеки си преценява за себе си и дотук мисля, че е ясно какво са преценили хората за твоите услуги :) Тъй че продължавай в същия дух :)

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пон 21 фев 2005 0:42

няма нужда от коментар...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 21 фев 2005 1:08

Явно някои никога няма да се оправят. Тъкмо бях започнал да си мисля че са обърнали нова страница и се държат като хора и много бързо ме опровергаха. Както и да е, на такива хора не трябва да се обръща внимание. Явно някоя колежка не му е пуснала на човека и е кисел, влезте му в положението. :wink:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 21 фев 2005 8:48

доколкото съм чувал си сериозен мъж.... що тогава се занимаваш с идиоти?

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 21 фев 2005 8:50

мдаааа
аз пък си мислех за трети шанс да им дам ама няма да е скоро
като гледам
васе при теб нали си е заето постоянно с коли от клуба
че и за седмици напред
а при дефекта никой от този клуб няма да отиде като гледам...

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пон 21 фев 2005 9:07

01 написа::lol: :lol: :lol: :lol:
Нещо телефона прекъсна....
Та мисълтта ми беше, че не "конструирам, компресомери- такива се произвеждат от 40-50 години и в тях няма нищо нова.
Констукцията на компресомера е такава,каквато е и вън от възможностите ми.
Ако не ти харесва,няма проблем.
Или ще си го взема, или ще ти го подаря.
..................................
За мен беше интересно да те видя и да направим контакт, ако излезе нещо - излезе, ако не- карай да върви.
Голямите сервизи в софия са НАДУТИ ПУЯЦИ, пълни с НАДУТИ МОНТЬОРИ.
Те не са подходящ партньор.
Такива като теб, са по подходящи партньори за нас и затова търсех контакт с теб.
Всяка жаба да си знае гьора.
Та такива мити работи- ти сега тръгваш в този бранш с едно гаражче,пожелавам ти, да направиш това, което съм направил аз, че и повече.
Не се сърди,ако те бъзикам понякога, но ми е писнало от "съвети" и оценки на хора, които не могат и една стотна от това,което правя и то ,от години.
Ако знаеш колко "майстори" ми минават през ръцете на ден...голяма част от тях са кожодери и парацлкьовци, АМА ДРУГИ НЯМА- ще работя и с тях......!

Ето затова търся контакти с такива като теб,защото времето отсява способните от боклука....

Ще се радвам да ми звъннеш и да ми кажеш че не се сърдиш на този бъзик.....
Кажи сега още нещо за компресомера, за дате заведа в едно място, където има поне 10 вида такива и подобни на тях, ама доста по скъпи. :lol: :lol: :lol: :lol:

Аааа ъъъ абе да се включа в разговора :) Sly
Иначе нещо нищо не разбрах...

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Пон 21 фев 2005 9:28

малииии смеххххх :lol: :lol: :lol: :lol:
Васе каде си трагнал да се мериш с големите в биснеса
Знаеш ли ти кои са тия какво знаеш ти за бизнеса и ебането
та като заговорих за сехххх Муле що не провериш цените в твоите магазини едно и също нещо в различните ти магазини струва различно мога да ти дам и конкретен пример цената зависи от човека и никаде не дават касова белешка, помисли си твоите хора кого ебат клиентите, теб или всички .... дали изпитваш удоволствие (знам ли може и да те кефи)

Имам и един въпрос към теб Големия бизнесмен
знам че твои хора ходят по сервизите и изкупуват стари накладки, които рециклирате, също така дават бонус пари ако ги дадат и с кутиите опаковките на новите които са монтирали
ЗА КАКВО СА ТИ ОРИГИНАЛНИТЕ ОПАКОВКИ ОТ НАКЛАДКИ

бизнеса се прави с доверие не с еб.......е
извиняваите за нецензурните думи не ми издържат нервите от тоя

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 21 фев 2005 9:28

Такаааа - тоз O1 ако не се лъжа е така наречения собственик на небезизвестната фирма Менете Комплект на който и аз съм сърбал попарата с прословутите им гърнета Walker, който с 3 годишна гаранция ми продадоха , а изгниха за 1 и после ми казаха , че те такава гаранция не давали . Та с тоз О1 в негоявиа форум на неговия сайт на неговата фирма ЕМ Комплект съм си писал и аз. И аз бях обявен за лъжец и измамник :))) явно на този човек когато не му оттърва с много красноречие подхождащо на някои клозетен писател се опитва да убеди хората колко са тъпи и заблудени (най вече за това , че са направили грешката да му бъдат клиенти дори и за малко).
Та моя съвет е багайте далеч от тази фирма дори и цените и обещанията които ви дават да са мноооог примамливи - всичко там е тотална измама и МЕНТЕ

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Пон 21 фев 2005 10:36

Еми човека явно не страда от липса на самочувствие пък макар и без покритие ......
Васе, да не ти пука.
Ние сме с теб !!

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Пон 21 фев 2005 10:46

Ще бе хора, крушките за мигачи и стопове им светят?? А-а-а и бубината от Лада за момента се крепи, но предишната мноо бързо се скапа, ама аз кво ли искам за 15лв.??

Васе, радвам се, че проверяваш мнението на хората за работата,но все пак те хората си го казаха. Погледни си тефтера, виж колко си зает.....е мисля, че са доволни :)

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 21 фев 2005 11:02

Васко, без да се познаваме лично, аз те ПОДКРЕПЯМ. Имам добро мнение за теб, но дори и само заради това, че съм бил преди години в техния сервиз и не мога да ти опиша за какви некъдърници става въпрос.....наистина ти е бедна фантазията....та дори и мъляво, не знам сега как са....
Свиркай си и мсиля,че всички ще се радват да продължаваш в стария дух и да даваш точните си съвети и да идваме при теб :P

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 21 фев 2005 11:13

аз ли съм най-тъпия или нищо не разбрах....01 да не е МУЛЕТАРОВ лично :?: :?: :?: има нещо гнило и психически неуравновесено започнахте от уреди.....абе няма значение
те тия в ем33.....май са всичките такива
агресия на пазара :P

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Пон 21 фев 2005 12:14

Тоя 01 трудно ще убеди всички тук, че няма сестра mhihi mhihi mhihi
А от чисто търговска и бизнес гледна точка - разсъжденията му са булшит. Той затова и си стои там, където е бил преди 10 г

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Re: доста интригуващо четиво-чувствате ли се излъгани...?

Мнениеот gti_power » Пон 21 фев 2005 13:05

"гаражен майстор" или Президент, кво значение има
след като сме доволни всички ................................

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”