Полицейски пасат - Що е то?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Полицейски пасат - Що е то?

Мнениеот NovobranecGT » Чет 08 юли 2004 20:51

Бащата на мой приятел си беше купил от Германия бивш полицейски Пасат Б3 и моя приятел разправяше, че бил с някакъв много мощен двигател, ама не знаеше с какъв.Пасата е автоматик и скоростомера му е до 240км/час.Сега баща му е катастрофирал и ще го разпродава на части, та не знам дали няма да мога да взема нещо на тънка цена за моето Голфче.Някой знае ли с какви екстри са тия Пасати, имат ли нещо особени и с какъв мотор са, че километража им е до 240км/час?Може би са с мотор КР?
Благодаря предварително за всички отговори :roll:

Потребителски аватар
ohrix
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ohrix » Чет 08 юли 2004 21:15

vr6 бе :D

BOSS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Полицейски пасат - Що е то?

Мнениеот BOSS » Чет 08 юли 2004 21:42

NovobranecGT написа:Бащата на мой приятел си беше купил от Германия бивш полицейски Пасат Б3 и моя приятел разправяше, че бил с някакъв много мощен двигател, ама не знаеше с какъв.Пасата е автоматик и скоростомера му е до 240км/час.Сега баща му е катастрофирал и ще го разпродава на части, та не знам дали няма да мога да взема нещо на тънка цена за моето Голфче.Някой знае ли с какви екстри са тия Пасати, имат ли нещо особени и с какъв мотор са, че километража им е до 240км/час?Може би са с мотор КР?
Благодаря предварително за всички отговори :roll:

КР попринцип е до 260-ама нищо не ти пречи да го разпознаеш, ако можеш да го водиш.
Влез във страницата и потърси в СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА там има снимки на мотора.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 08 юли 2004 22:06

Ама аз го знам как изглежда ама просто няма как да видя дали Пасата е с такъв мотор и затова питам дали някой знае.И аз предположих е е ПЛ или КР.Не знам колко пари ще искат за мотора, заедно с целия инжекцион.....ако изобщо вече не са го разпарчадисали и разпродали....

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 09 юли 2004 18:08

NovobranecGT написа:Ама аз го знам как изглежда ама просто няма как да видя дали Пасата е с такъв мотор и затова питам дали някой знае.И аз предположих е е ПЛ или КР.Не знам колко пари ще искат за мотора, заедно с целия инжекцион.....ако изобщо вече не са го разпарчадисали и разпродали....

По вероятно да е 9А мотора-2.0 16V, може и VR6 да е, може и КР да е, но и трите са малко вероятни, пасатите са така(ако не са пипани таблата), 240 са PB мотора и 2E мотора, а първите три за 260 по скоростометри, G60-тката е също 260. :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 09 юли 2004 19:06

Ще трябва да се оглеждам за собственика да го питам и да разбера със сигурност :(

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 09 юли 2004 20:10

NovobranecGT написа:Ще трябва да се оглеждам за собственика да го питам и да разбера със сигурност :(

НовобранецГТ, аз продавам моя пасат, но ако тоя е с широките лайсни, или има заден спойлер, бели мигачи или нещо от сорта, кажи да се споразумеем за цена. :lol:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 09 юли 2004 21:03

Първите 2 неща ги няма, а за мигачите не съм сигурен ама едва ли е останало нещо от предните.Все пак човека изскача от пътя със 120км/час заради някакъв капут дето му сякал пътя на магистралата(не разбрах как).Уж за добро гледал да избегне сблъсъка пък сам си навредил и се омятал в нивата през покрив... :(

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 09 юли 2004 21:44

NovobranecGT написа:Първите 2 неща ги няма, а за мигачите не съм сигурен ама едва ли е останало нещо от предните.Все пак човека изскача от пътя със 120км/час заради някакъв капут дето му сякал пътя на магистралата(не разбрах как).Уж за добро гледал да избегне сблъсъка пък сам си навредил и се омятал в нивата през покрив... :(

Гадно, :cry: дано на никой не се случва това, то в някой ситуации просто не се знае какво ще е по добре, но като чели повечето шофьори биха направили като него включително и аз, то значи не е устанало много от тоя пасат, някой е засекал полицейска кола, кой е тоя балък. :lol: :lol: :lol: или пич :D :D :D

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 10 юли 2004 11:31

То на човека не му вървеше с тоя Пасат.Преди това беше с гипсиран десен крак сигурно около 6 месеца, а може и повече.Само в Полша лежа няколко месеца и му правиха операции на крака за наместване щото беше много начупен.Човека оставил въпросния Пасат автоматик на скорост(не знам как му се вика) и отишъл да се рови нещо отпред щото не искал да запали, някак си успял да го запали ама колата тръгнала и се качила върху него, като едната гума му завлякла десния крак.Колата си стои върху него и гумите се въртят, дошли некви германци и го освободили ама доколкото разбрах не с крик ами просто дали колата на заден ход :evil: :evil: :evil: Слава богу че тогава се отърва само със счупена ключица и десен крак.Сега тъкмо като му се оправи десния крак и спря да накуцва се обърна с гадния пасат и си чупи левия крак.Заради всичко това го дал на някви да го разпарчадисат и да го продават на части щото явно пасата е прокълнат :twisted: :x :evil:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 10 юли 2004 16:56

Е, нямам думи, бива карък, ама чак пък толкоз.
За това автоматици аз не харесвам, ауто мауто, нема ли си ръчка не признавам. :evil: :lol: :D 8) :lol:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 12 юли 2004 15:47

Аз до момента не съм виждал автоматик да може да запали на друга позиция освен "P"ark и "N"eutral ама щом казваш ...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 12 юли 2004 15:51

абсолютно е така....пали само на неутрална и паркинг

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 12 юли 2004 16:38

Не знам какво е правил ама Пасата наистина го беше затиснал(поне той така твърди)И аз не знам как така е бил пред колата и тя е тръгнала сама.... :roll:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пон 12 юли 2004 17:10

Sunny написа:Аз до момента не съм виждал автоматик да може да запали на друга позиция освен "P"ark и "N"eutral ама щом казваш ...

Понякога автоматиците сбъгясват и си тръгват от само себе си, колко статий съм чел как докато някой американо си папка Макдоналдс, колата му отпрашва без да има никой вътре, хахахаха :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”