Благодаря предварително за всички отговори

NovobranecGT написа:Бащата на мой приятел си беше купил от Германия бивш полицейски Пасат Б3 и моя приятел разправяше, че бил с някакъв много мощен двигател, ама не знаеше с какъв.Пасата е автоматик и скоростомера му е до 240км/час.Сега баща му е катастрофирал и ще го разпродава на части, та не знам дали няма да мога да взема нещо на тънка цена за моето Голфче.Някой знае ли с какви екстри са тия Пасати, имат ли нещо особени и с какъв мотор са, че километража им е до 240км/час?Може би са с мотор КР?
Благодаря предварително за всички отговори
NovobranecGT написа:Ама аз го знам как изглежда ама просто няма как да видя дали Пасата е с такъв мотор и затова питам дали някой знае.И аз предположих е е ПЛ или КР.Не знам колко пари ще искат за мотора, заедно с целия инжекцион.....ако изобщо вече не са го разпарчадисали и разпродали....
NovobranecGT написа:Първите 2 неща ги няма, а за мигачите не съм сигурен ама едва ли е останало нещо от предните.Все пак човека изскача от пътя със 120км/час заради някакъв капут дето му сякал пътя на магистралата(не разбрах как).Уж за добро гледал да избегне сблъсъка пък сам си навредил и се омятал в нивата през покрив...
Sunny написа:Аз до момента не съм виждал автоматик да може да запали на друга позиция освен "P"ark и "N"eutral ама щом казваш ...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 103 госта