Смятам да сменям Полото с Голф 3 с 4 врати бензин поради семейни причини.
Имал съм Вартбург, Жигула, Рено 11, Ауди 80, сега Поло .
От Полото съм доволен 5.1 л/100 а 95 Н. За 5 години не съм изхарчил повече от 300 лв. за подръжка.
Никога не съм се качвал на Голф 3 . Вашето мнение за мен е много важно. Не поддържам колите. Само карам.
Благодаря предварително.
P.S. Никога няма да се откажа да запазя като втора кола Жигулата.
Повече от 100 лв. за ремонт еднократно не давам.
Помогнете с мнение
Говорих с приятел който продава чаркове за коли. Той ми каза ,че Голфа имал едни например пластмасови втулки на пружините и някакви многоточкови окачвания на колата , които при смяна били едни цифри все трицифрени. Иначе с Голф 2 съм се возил много и имам впечатления. Бих си взел, но май понамаляха и са старички.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ми то на 2ката и 3ката окачването е едно и същоruschev написа:Говорих с приятел който продава чаркове за коли. Той ми каза ,че Голфа имал едни например пластмасови втулки на пружините и някакви многоточкови окачвания на колата , които при смяна били едни цифри все трицифрени. Иначе с Голф 2 съм се возил много и имам впечатления. Бих си взел, но май понамаляха и са старички.

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Незнам твоя приятел какво е имал предвид, но аз последния път като правих голфа (Голф 2) за около 130 лв си купих всички тампони на носачите, накрайници, 1 шарнир и тампоните горе на макферсоните...
Само амортисьорите и 1 шарнир не смених по предницата.
Така че тези цени, които цитираш ми се струват съвсем нереални. Все пак голф 3 окачването е 1:1 с голф 2. Моя голф дори е с амортисьори от Г3 и в момента (vasstop
)
П.П. Сега като погледнах пак за многоточковото окачване и втулките - той май е говорел за ауди А4. те са точно такива. Няма нищо общо с голф и окачването тип "макферсон".
Само амортисьорите и 1 шарнир не смених по предницата.
Така че тези цени, които цитираш ми се струват съвсем нереални. Все пак голф 3 окачването е 1:1 с голф 2. Моя голф дори е с амортисьори от Г3 и в момента (vasstop

П.П. Сега като погледнах пак за многоточковото окачване и втулките - той май е говорел за ауди А4. те са точно такива. Няма нищо общо с голф и окачването тип "макферсон".
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помогнете с мнение
ruschev написа:
P.S. Никога няма да се откажа да запазя като втора кола Жигулата.
.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”