Крушки за фарове 100/90W
- Valcho^
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Крушки за фарове 100/90W
искам да попитам някой има ли представа дали ел. инсталацията на Голф2 90та година може да поддържа по-мощтни крушки 100/90W Благодаря 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ето примерно
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%E0%F2%E0
аз карах така 1 месец със 100 ватки и ми изгоря клемореда на ключа...мерси повече никога
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%E0%F2%E0
аз карах така 1 месец със 100 ватки и ми изгоря клемореда на ключа...мерси повече никога
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Jerom написа:Аз съм с такива от доста време...за сега проблеми нямам а съм без релета.А и не съм забелязал да преча на другитеиначе за мен определено си има разлика във видимоста.
интересува ме дали се нагряват много повече от обикновенните и дали е кофти за рефлекторите.За Г3 с двусекционния фар става въпрос?имам релета.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Ludia написа:Jerom написа:Аз съм с такива от доста време...за сега проблеми нямам а съм без релета.А и не съм забелязал да преча на другитеиначе за мен определено си има разлика във видимоста.
интересува ме дали се нагряват много повече от обикновенните и дали е кофти за рефлекторите.За Г3 с двусекционния фар става въпрос?имам релета.
ще нагряват повече, мощността трябва да се разсее като топлина така че при 55 W крушка отделената топлина ще е доста по малко от топлината отделена при 100 W - крушка. на голф 3 рефлекторите са пластмасови и от топлината има вероятност да се стопят. като начало по добре пробвай да смениш крушките. има крушки на Osram - silverstar +50%, дават им да светят 20 метра повече при нормална мощност от 55 W. има подобни и на филипс но не знам точно модела.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ludia написа:интересува ме дали се нагряват много повече от обикновенните и дали е кофти за рефлекторите.За Г3 с двусекционния фар става въпрос?имам релета.
Аз съм със 100 ватоеи крушки само на дългите, и от тогава един път съм пътувак по дълго време през нощта. Около 3 часа са светели постоянно дългите и на рефлекторите им няма нищо.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”