защо в италия
защо в италия
решил съм да си купя голф4 и искам някои да ми обясни каква е разликата в колите внесени от италия и тези от германия.защо италианските са по евтини?!?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами накратко казано,
италианците се отнасят небрежно кам возилата си- технитеска подражка-масла,окачване ....
Германските са добре гледани коли в голяма час пристигат с сервизна книжка.
Относно обърудването на купето италианките са по-добре оборудвани (ел. пакети , климитици).
От тук идват и цените.
Но това са много индивидуални неща за която и да било стара кола.
Ако се поровиш с търсачката мисля че ще намериш по-подробна информация.
Успех!
италианците се отнасят небрежно кам возилата си- технитеска подражка-масла,окачване ....
Германските са добре гледани коли в голяма час пристигат с сервизна книжка.
Относно обърудването на купето италианките са по-добре оборудвани (ел. пакети , климитици).
От тук идват и цените.
Но това са много индивидуални неща за която и да било стара кола.
Ако се поровиш с търсачката мисля че ще намериш по-подробна информация.
Успех!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Бе каквото и да си говорим италянците са си половин цигани,не че нещо лично ама...... ти от циганин кола би ли си купил:wink:
Аз мойто голфе го взех от Горубляне и точно от един от мургавите събратя. Много познати бяха против. Освен това колата е от Италия. Като цяло за 14 годишна кола нямаше изненади.
А относно от къде да е колата - всичко е въпрос на късмет и на това какъв е бил предишния собственик. Както казаха колегите има много добри "италианки" има и много занемарени, но същото е и за останалите. Ако е от Германия или Австрия гледай много внимателно за ръжди защото от ръждата спасение няма.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мои колега има Г3 по-нов от моя от Германия и праговете от долу им е избила ръжда много сериозно (точно както при стар Опел Астра или Вектра), колата му е в много по-лошо състояние от моята, която е от Италия, всичко си е до късмет, не може да сложиш няколко милиона жители на една държава под общ знаменател и да кажеш, че всички са мърлячи и не си подържат автомобилите.
Две коли имаме от Италия и двете не са ни правили никакви проблеми.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:.....не може да сложиш няколко милиона жители на една държава под общ знаменател и да кажеш, че всички са мърлячи и не си подържат автомобилите.

остава и да си играл същите мачове в еврофутбола

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:niikoo_1 написа:.....не може да сложиш няколко милиона жители на една държава под общ знаменател и да кажеш, че всички са мърлячи и не си подържат автомобилите.
бах маааму, днеска мислиме еднакво
![]()
остава и да си играл същите мачове в еврофутбола

Мое да ударим по една бира след някой НИМ.
Еврофутбол не играем, само автомобили са ми в главата.

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Моето лично мнение е, че колкото по на юг живеят хората, толкова са по големи мърлячи. Не , че няма блестящи изключения, обаче говорим за принципни неща. От 3 мата италианци, които познавам лично си вадя извода, че са абсолютни парласпури
а и като ги гледам колко на юг са...какво да говорим.... Не, че не може да се намери германска брантия - пълен леш , обаче ако се направи изследване, бас държа , че колите - манджа с грозде от италия са поне 3 пъти повече от другите..... а то , че по принцип тук се появява шлаката предимно си е друг въпрос..... 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
niikoo_1 написа:Ludia написа:niikoo_1 написа:.....не може да сложиш няколко милиона жители на една държава под общ знаменател и да кажеш, че всички са мърлячи и не си подържат автомобилите.
бах маааму, днеска мислиме еднакво
![]()
остава и да си играл същите мачове в еврофутбола![]()
![]()
Мое да ударим по една бира след някой НИМ.
Еврофутбол не играем, само автомобили са ми в главата.
- И аз съм на същото мнение макар че сега не ми се пишеше понеже не за пръв път се разисква за коли от Италия и вече съм писал. А за бирата ако искате бройте ме и мене но ако може с чипс или пържени картофки.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”