затова реших да споделя това доста заинтригуващо според мене повествование във вида в който съм го получил и прочел за сефте и да ви оставя да изкажете мнение по въпроса.
аз лично смятам да стоя настрани и да наблюдавам-освен разбира се ако не е наложително пак да се включа-но се съмнявам...
е-приятни забавления...
01 написа:vaskoto1 написа:01 написа:Продадох вече 10 тина компресомера за дизел- мисля че за такива питаш.
Те са много прости и освен уреда, няма какво да им се повреди.
Имат 5 глави- накрайника, за масовите немски автомобили, в това числа и за колите тук.
Отчитат до 40 атмосфери и задържат показанията докато не ги нулираш- това става чрез винтил.
Такива ми ти работи....![]()
![]()
![]()
Като чета тук, излиза че съм Хитлр или Сталин....все пострадали от нас.
Ти с какво си "пострадал", кога и от кой магазин?
Интересно ми е да зная- понякога мисля си че незаслужено се сблъсквам с нападки.
А когато обиколя други магазини и сервизи и погледна персонала, се питам , с какво ли сме по лоши?
Разбира се, при нас сме "пенкилер" и това нарушава професионализма, това е ясно.Ще ни трябва още време.
Успех!
мен ми трябва за бензинови повече отколкото дизелови ама няма да откажа и дизелов да имам-ти нали каза че има и двата вида накрайници.
аз отдавна съм се парил ама нали знаеш че лошото трудно се забравя...
навремето имахте едни гърнета дето зорлем изкарваха година време и дори не им признавахте гаранцията.
сега знам че има подобрение щото на дедото ренде 5 е при вас правено от-до и си е пушка. на сестрата фиат "тъпо" и той там-на околомръсното-горнобански път го правиха и той си е пушка.
та нашия "сервиз" (ЗВУЧИ ГОРДО!) е моя личен гараж в който бойкотираме "майсторите"-и даже "Майсторите" и се оправяме с почти всичко от общ характер на доста ниски цени.
сега се дооборудвам с туй-онуй та да разширя диапазона. за гайковерти не съм срещал но съм бивш служител на "Киров-БОШ" и имам все още солидни познанства там-ако мога да съм полезем-ще се радвам.
а за компресомера-кога и къде да дойда да ги видя и евентуално да си купя?
поздрави.
Една от лоите колежки-подчинени- Ани се казва,стана продавачка в БОШ.Това е между другото.![]()
![]()
![]()
Кого бойкотираш и защо?
ПРочети се по овнимателно:
"сервиз" (ЗВУЧИ ГОРДО!) е моя личен гараж в който бойкотираме "майсторите"-и даже "Майсторите" и се оправяме с почти всичко от общ характер на доста ниски цени."
Как "бойкотираш"-със знание, с образовение, със сила?
................................................
Ако е въпрос за упреци и надсмиване,ако е въпрос за възможности, просто бих се изсмял на това изречение.
Всеки глупак започватака, така съм започнал и аз- от някакво мазе.
От това мазе- 6 квадрата, в което вероятно има повече техника от колкот о при теб все още и от един трабант, с който се "надбяхвах" с мерцдесите, ама те не знаеха това....![]()
![]()
![]()
...................................
Много от така наречените такива "майстори" изгасват набързо или остава ето така, да креят с лъжи,лъжейки себе си и клиентите си, защото с ДВЕ РЪЦЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМАШ ЕЕКТИВНОСТ, а от там и добра цена.
Ето как те хващам в лъжа.
Ти помниш някакво "гърне", което си купил някога.
И това е правилно, макар че ако съм ти предложил скъпо гърне тогава, е нямало да го кухиш- ох как ми е позната тази история...![]()
![]()
Ти ме упрекваш в лъжа, но не виждаш себе си.
Знаещ ли,като по дърт и по голям, въобще не би трябвало за ме вълнуваш ти с твоето гаражче и смешното ти самочувствие на майстор.
Застанал до Киров-БОШ, с който започнахме заедно- но аз изостанах някъде......ти си нейде в мъглата.
Аматова не ти пречи да имаш мнение, а то е мнението гаражен майстор.
Колко струва то?
Затова ти казах, че жабата следва да си знае гьола.
Но въпреки тва, въпреки че ти чета извини ме - глупостите, комуникирам с теб,щото си млад и глупостта и невежеството на мласия не са толкова грозни.
Грозни са невежеството и глупостта на дъртите.
....................................
Та такива ми ти работи.
Бизнеса е двустранен-той е като ебането.
Ако има лъжа, винаги са излагени и двете страни.
Ако има удоволствие- винаги са спечелили и двете страни.
Аз съм ти продал нещо- ти си го купил сам, не съм те бил.
Имал си очи и ръце, майстор си- дори трябва за черпиш...хе хе хе хе
Така и аз влязох в бранша, на база на слабостите на другите "колеги".
Така че трябва за черпиш мен, заради сабостите ми.![]()
![]()
.................................................
Извини ме че се ебавам и бъзикам с големия "гаражен майстор"...![]()
![]()
-зает да подтичква насам натам, като булка нестинарка,воден от смешното желание да спечели дребни и смешни парички.
Или пък с обяви, лъжейки клиентите,с изявления от сорта: "фирмен сервиз",с тънки цени...хе хе хех ех
.........................................
Знаеш ли, ще спра за днес.
Българите да смешни и жалки с невежеството си и претенциите си.
....................................
Както и да е.
Не ме "бойкотирай", щото не зная кой си и къде ти е гаражчето.![]()
![]()
![]()
И ти, а и ние, като фирма, сме някъкви комари, опитващи се да изпият кръвта на слона, въобразявайки си дори това, че го правят...![]()
![]()
![]()
Вместо да ме бойкотираш , използувай някои от добрите черти и възможности които определено имаме.
Иначе и след 1о години, ако те има, ще си останеш някъкъв гаражен майстор, с големи приказки и претенции.
А такива срещам всеки ден-ох какви са смешни,жалки и грозни.![]()
![]()
![]()
Пиша ти това с най добри чувства.
Не се сърди на бъзика ми....![]()
![]()
Screwy Screwy Screwy Screwy
с най добри чуства-нещо ти бяга центъра...![]()
![]()
lol
наприказвал си ги едни....
и най вече въобще не си схванал идеята на написаното от мене-ти ме пита с какво съм бил пострадал-аз ти казах.
пита ме какъв ми е сервиза-пак ти казах.
поста ми не беше изобщо насочен срещу тебе и бизнеса ти а срещу съвсем други хора и отношението им към клиентите и ... ама с това дето си го натворил май-май и ти отиваш (по самопричисляване) в тия категории?
за какво става въпрос изобщо в това "послание" нещо не ми е ясно но така или иначе съм тъп и много назад и въобще не съм ти в категорията...така както и всички деца в тоя застрелян форум нали?
ми тогава би ли ми обяснил какво правиш насам?
истината е че ти имаш отчаяна нужда от мене и от него и от нас изобщо.
и още нещо-когато си видял някого за първи път господин всепреценяваш пророк-имай малко уважение защото най малкото не ти е ама хич ясно що за човек стои пред тебе-какъв му е умствения багаж, какво е препатил и с какво се е сблъсквал...
аз не съм тръгнал да ти лепя етикети макар че...ама айде да не се впускам в обяснения щото един господ знае тоя път как ще ги разбереш...
бога ми наистина имах желание да дам на твойта фирма втори шанс-поне за себе си-но след всичко написано от тебе-което аз тълкувам единствено и само като "виж ме аз съм велик-ти си червей" просто трябва да се съгласиш че на мое място и ти би реагирал по тоя начин.
на такива като тебе съм се нагледал и на такива изказвания съм се наслушал!
остани си с големия си бизнес и със здраве.
твой бивш потребител :...../подпис/