Препоръчайте свестен гумаджия в Младост,Дървеница или Дружба

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Препоръчайте свестен гумаджия в Младост,Дървеница или Дружба

Мнениеот Miki » Пон 05 мар 2007 16:39

Дойде време да преобувам колата - кажете къде има гумаджия, който да не претупва работата набързо и работи с нови тежести (става дума за железни джанти), че ми е писнало от тарикати - последния път така ми ги "балансираха", че над 90 волана почна да тресе. :mad:

Видях колегата Веселин да хвали едно момче, но никой друг не е писал - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=19239

или може би тук - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=5548

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 05 мар 2007 16:45

Ползвал съм услугите на човека от втория линк - Тони. Доволен. Само че се въоръжи с търпение, защото пипа бавно и полека.
Всъщност аз ходих при него за изправяне на джанти, така че ако твоите са ОК и отиваш само за смяна на гумите и баланс - ще те оправи бързо.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Препоръчайте свестен гумаджия в Младост,Дървеница или Др

Мнениеот buFka » Пон 05 мар 2007 16:48

Miki написа:Дойде време да преобувам колата - кажете къде има гумаджия, който да не претупва работата набързо и работи с нови тежести (става дума за железни джанти), че ми е писнало от тарикати - последния път така ми ги "балансираха", че над 90 волана почна да тресе. :mad:

Видях колегата Веселин да хвали едно момче, но никой друг не е писал - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=19239

или може би тук - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=5548

Абе незнам дали Веселин за същия говори (не познавам Младостите), но ако до гумаджийницата има и магазин за гуми - то тогава и аз мога да дам само добри отзиви за тази гумаджийница.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 05 мар 2007 16:53

За Велин гарантирам,че ще останете доволни - адреса е същия в линка , който преди съм дал - в трафопоста му е гумаджийницата - продава и гуми втора употреба!Друг гумаджия не признавам :wink: :D

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 05 мар 2007 17:38

Аз ще ти препоръчам един момък , който се намира точно до сервиза на Ауди в Дружба. Не знам точен адрес , но ако питаш за сервиза ще го намериш :wink:
Колкото и пъти да съм ходил при него си е свършвал перфектно работата , също така да спомена , че 2 пъти ми оправя гуми (с едната карам вече 2 години) , които като отидох до гумаджията (най-близкия до мястото дето съм спукал гумата) ми казват "Ооо не , тая гума за нищо не става и не мога да ти я оправя :roll: :roll: " :arrow:

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Пон 05 мар 2007 19:52

дружба 2 5 част. кантона до тролея или диагонално на практикер. момчето не е с техника номер 1 ама работи тънко и добре. днеска в маргела ми взеха за 4 гуми 46лв. колега? СРАМОТА! и не правят нищо по- различно. демонтаж, монтаж и баланс! да де 17ки ама момчето взима 20-25 лева. НЕ Е ЧОВЕШКО.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пон 05 мар 2007 19:54

Moга да ти препоръчам гумаджията в Дружба 2 срещу Параклиса. Там има една бензиностанция Gordan. Та в самата бензиностанция има сервиз на ЕМ-Комплект. Знам само, че гумаджията е много точен, за гуми и джанти само при него ходя :!:

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пон 05 мар 2007 20:03

Комшу и аз ще ти препоръчам Тони, аз при него ходя, вярно не взима евтино, особенно за изправяне на джанти, но пък няма равен в работата си. аз когато съм ходил при него все висят някакви скъпарски автомобили, последния път беше някакво амг сл55. когато и да и идеш няма да те върне стига да е там. и в събота работи но трябва да му звъннеш по телефона защото може и да не е отворил

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”