Къде е "Залата на срама" ?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Къде е "Залата на срама" ?
Исках да нахраня един селянин... 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Мии... хубаво - преди около месец взех стартер за Голф от Славовци и се уговорихме ако не стане на Пасата ми или ако има проблеми да се свържа с него и да му го върна... оставете , че на статора кабела се беше прокъсал и шалтера леко задържаше... смених ги и двете неща и стартера си заработи както трябва да работи, но не пасна на Пасата ми , защото въртял наобратно - писах му ЛС, което е получил , но не ми отговори на него , звънях му , телефона не отговаряше... е не е гот така... 

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
group написа:За посоката на въртене неможеше ли да се направи нещо? Я някой да казва
Доколкото си спомням, при автомобилните стартери възбуждането е смесено, и обръщането на посоката не е толкова лесно - и не си струва усилията, при положение че VW е масов автомобил (т.е. би трябвало да може да се намери нещо).
Ако има някой по-запознат, да казва.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Според мен: Цъ! Или поне не лесно.group написа:За посоката на въртене неможеше ли да се направи нещо? Я някой да казва
Начина да смениш посоката на въртене на потояннотокова машина е да размениш полюсите, т.е. '+' и '-'.
Е, да, ама минуса тук ти е на корпус. Не знам обаче ако се обърне статора дали ще стане!

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз искам да се оплача как ме прекара с една врата.
Писахме си лични и каза че има бяла врата с целия прозорец и т.н. /това става във Вторник/. Аз му взимам телефона и му казвам, че в Сряда нямам начин да мръдна и че в Четвъртък отивам да я взема.
Тамън бях тръгнал в Четвъртък ама си викам дай все пак един телефон да врътна и той ми вика "Еми сори ама я продадох сутринта вратата"
Писахме си лични и каза че има бяла врата с целия прозорец и т.н. /това става във Вторник/. Аз му взимам телефона и му казвам, че в Сряда нямам начин да мръдна и че в Четвъртък отивам да я взема.
Тамън бях тръгнал в Четвъртък ама си викам дай все пак един телефон да врътна и той ми вика "Еми сори ама я продадох сутринта вратата"
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
колега,тук се пише само ако са те врътнали във форума.За майсторите си има място в "сервизи"za6o написа:И аз да се оплача от некадърен майстор, или по точно Тошо Професора (голЕм прякор) от Мало Конаре - Пазарджик. Най- голямия некадърник в областа, вместо да ми оправи колата и ... мамата, даже и пари ми взе
. Че аз щях сам и без пари да си я троша.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”