колегите какво бихте споделили за туарег W12 бенз. Взехме днес такъв е не аз разбира се но не става за теглене. чупел скорости ! пишете за да знам ! благодаря Ви предварително
[size=9][color=red]mod edit: Sunny[/color][/size]

Туарег W12 6.0
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: туарег в 12 6.0 бенз
golfarata написа:колегите какво бихте споделили за туарег в12 бенз. Взехме днес такъв е не аз разбира се но не става за теглене. чупел скорости ! пишете за да знам ! благодаря Ви предварително

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: туарег в 12 6.0 бенз
golfarata написа:колегите какво бихте споделили за туарег в12 бенз. Взехме днес такъв е не аз разбира се но не става за теглене. чупел скорости ! пишете за да знам ! благодаря Ви предварително
при такава кола , аз че седим да пишем по форуми , на твое място тегля заем за бензин и ще спя в него !

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
golfarata написа:брат, ще теглиме 6 метра лодка с него, а просто питам за мнения защото ни казаха че в12 е...а скорости при теглене. а за заема и спането - не съм съгласен. началника ми си взе това днеска и си даде кайена турбо с и така. ВИЕ ВЕДНАГА ИЗВАДИХТЕ НОЖОВЕТЕ и ме изрезахте. пишете МОЛЯ!
Никой не ти вади нож - за началника си не се бой - той ще намери откъде да разбере - доста се харчат Туарезите като гледам из София , но да търсиш впечатления тук е нелепо!/лично мое мнение/

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
колегата, пре....ме рейндж ровер вог тди с чип. едно ходене до италиа и прее..а мотора. маслото летеше през пръта а не го "уважиха" гаранционно. кола за 100, 000+ лева бате? ПРОСТО ВИ ПИТАМ, от скоро съм въвфорума и се интересувам от мненията на колеги. аз съм начинаещ макар че карам г от 7 години. извинете ме ако някои съм обидил или нещо такова и пишете. пак БЛАГОДАРЯ за мненията ВИ!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:колегата, пре....ме рейндж ровер вог тди с чип. едно ходене до италиа и прее..а мотора. маслото летеше през пръта а не го "уважиха" гаранционно. кола за 100, 000+ лева бате? ПРОСТО ВИ ПИТАМ, от скоро съм въвфорума и се интересувам от мненията на колеги. аз съм начинаещ макар че карам г от 7 години. извинете ме ако някои съм обидил или нещо такова и пишете. пак БЛАГОДАРЯ за мненията ВИ!
у форумо нема ни един туарег.....също ни един рейндж...не очаквай инфо....може нещо по пътя на логиката някой да ти каже ама нищо точно
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако този Туарег, като му качите въпросната лодка, счупи скорости, ще ви черпя мноооого бира. Само дето няма да стане никога това, по простата причина, че ако са разчетени да издържат натоварването от този скромен двигател /който от скоро вече няма да се предлага в Туарег, а само в Q7 на Ауди/, то надали някаква си скапана черупка, ще му направи проблем. Освен това, погледнете в упътването на автомобила, какво е написано за максимално допустимия прикачен товар със и без спирачки. Там каквото е написано - това е. Ай ся дай едно кръгче до морето и обратно за съвета...

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
да брат. "гледаши не вярваш на ушите си?" о до 100 км/час не е г-2ка дори и кр 16 волтов така де. ЛЕТИ БРАТЧЕ! ЛЕТИ! АМА МОМЕНТЕН 22КИЛА БЕНЗ? това не е гууд. не е вери гууд. до стара загора и назад 250 кила бенз по 2,00 лева килото = 500 лева. а имам една 323 ф мазда убита ама това упражнение е равно на 20 лева газя lpg при 120 км/ч. добре а. е не тегли лодки по 6 метра ама върши работа братле!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”