Здравейте коеги!
Вчера с болака на душата установих ,че като си включа или изключа алармата - не светкат мигачите както преди (нали се сещатате като изписука и мигачите светкат!). А иначе си работят поотделно и на авариини, алармата също функционира, но това с мигачите не ми харесва. Другото което забелязах е , че преди като задействам алармата и като ритна някоя от гумите преписукваше за момент , а сега освен проблема с мигачите и това не ще да прави!
Снощи набързо хвърлих един поглед,но нищо неможах да установя.
Ако ме питате от какъв модел ми е алармата - няма да мога да ви кажа - но мисля че е от най обикновенните - не е обвързана с централното, няма имобилайзер, взема сигнал от бутончетата на вратите (няма накави спец. датчици в купето) - обикновенна аларма, която е скрита може би под таблото, а в двигателния отсег са изкарани сирената и една гумена антена.
Моля за помощ, който има някаква идея за проблема!

Проблем с алармата +мигачите
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
За да е писукала като я ритнеш би трябвало да имаш шоков датчик който реагира при удар по колата ако ти счюпят стъкло например. Обикновенно го слагат където са бушоните и релетата над педалите някъде вляво към калника. Представлява една кутийка с врътка за регулиране и малко светодиодче, голяма колкото кибритена кутия. Виж го и него.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”