Кога ще слагаме летните гуми?
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Кога ще слагаме летните гуми?
Пууу сега кво казват синоптиците, ще има ли студ и сняг, няма ли да има
Искам вече летните гуми , стига толкова зима 
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teodor6769 написа:Мисля да изчакам до началото на април. Както вече в друга тема писах, по добре на топлото със зимни отколкото на студа с летни.
Митология е, че като било под нам си колко си градуса зимните са по-добри от летните. На сухо и хладно летните гуми имат по-добро поведение на пътя. Идеята на зимните гуми все пак е да се карат на сняг и лед ....
Последна промяна от Cherepaha на Чет 22 фев 2007 22:38, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Cherepaha написа:Митология е, че като било под нам си колко си градуса зимните са по-добри от летните. Зимните гуми са за сняг и лед ....
Щом казваш ... ако си убеден в думите си и си готов да заложиш някой лев, може да направим експеримент с хубави зимни и хубави летни гуми на сух път, при примерно -5 градуса температура, да видим какво става ...
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Cherepaha написа:Митология е, че като било под нам си колко си градуса зимните са по-добри от летните. Зимните гуми са за сняг и лед ....
Щом казваш ... ако си убеден в думите си и си готов да заложиш някой лев, може да направим експеримент с хубави зимни и хубави летни гуми на сух път, при примерно -5 градуса температура, да видим какво става ...
Значи -5 било магическото число под което не работят летните вече, така ли?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Cherepaha написа:Значи -5 било магическото число под което не работят летните вече, така ли?
Казах "примерно" за да е видима разликата между зима и лятна гума, иначе и при +5 градуса си трябва зимна гума. А иначе всеки сам си избира какво да кара, ако искаш и с галоши за 20 лева комплекта, може да караш - това си е твой избор все пак. Аз не ти правя пропаганда, а предложение да изкараш някой лев от баламурник като мен, дето ми е толкоз акъла, че си купувам нови зимни гуми, представяш ли си?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”