Здрасти! Не намерих нищо по - конкретно за Автоматичните скорости на Венто!Уж ползвах търсачката! Моля да ме извините, ако има някакви проблеми!
Но съвсем наскоро си намерих едно с много прилична цена, обаче е с автоматични скорости! Познаничта ми по автомобилите са сериозно скромни, няма к'во да се лъжем! Та Вентото си е перфектно за годините си! НО!!!
Има ли проблем със скоростите! Няколко човека ми казаха, че били скъпи и капризни! Други ми казват,че просто им се сменя маслото и няк'во филтърче на 60000км и няма проблеми! Много моля, даите ми някво мнение по въпроса, защото съм влубен в тая кола!!!
Vento 1,8mi с автоматични скорости
-
- Автомобил:
- Двигател:
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Aз съшо нямам наблюдения върху автоматиците на ФВ.Наистина е важно да се мсеня маслото и фълтърчето, но ако се развалят и има нужда от ремонт, частите са значително по-скъпи от обикновените.Предишната кола я продадоме /рено 19/ именно поради тази причина.Аз лично не бих си взел автоматик от старото поколние
Преди да си купя сегашното Венто гледах едно с автоматична скоростна кутия. Бях скептих, до момента в който се качих да пробвам колата. Скоростната кутия имаше бутон за спортен режим на каране. Направо ми доставяше удоволствие при шофиране. Поразпитах майстори за тези скоростни кутии и ми казаха, че са хубави до момента в който се счупят. След това ремонта е бил много скъп, защото трудно се намират части втора употреба, а новите са доста скъпи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много Благодаря
Имам едно приятелче, майстор и знаете ли какво ми каза току що като му звъннах!? Че ако се счупи за около 350 лв. се намират маховик, съединител, скоростна кутия, педалната система и лоста и се прави с ръчни скорости! Много се чудя за Вентото! А и мисля че за 3300лв е добър избор! Щото на Горубяне са много по-скъпи! Няма много екстри, или по-точно няма ектри, но мисля че цената си заслужава! Просто един колега продаде доста имоти и сега мина на Мерцедес S-class и иска да се оттърве от Вентото! Той ми каза, че не е имал прблеми до сега! Надявам се,че и аз няма да имам! Благодаря ви наистина много!
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Много Благодаря
Колега, не се подлъгвай по такива оферти - какви 350 лева за всичките тия работи? Само читава скоростна кутия на Голф3/Венто е 250 лева! Съединител - притискател и феродов диск - 200 лева. За другите джуджавки да не говорим. Работата отделно - а и вероятността да нямаш ядове след такава интервенция е почти равна на 0. Не е толкова просто да се направи от автоматик ръчка - не се заблуждавай.nennormalnoto написа:Имам едно приятелче, майстор и знаете ли какво ми каза току що като му звъннах!? Че ако се счупи за около 350 лв. се намират маховик, съединител, скоростна кутия, педалната система и лоста и се прави с ръчни скорости! Много се чудя за Вентото! А и мисля че за 3300лв е добър избор! Щото на Горубяне са много по-скъпи! Няма много екстри, или по-точно няма ектри, но мисля че цената си заслужава! Просто един колега продаде доста имоти и сега мина на Мерцедес S-class и иска да се оттърве от Вентото! Той ми каза, че не е имал прблеми до сега! Надявам се,че и аз няма да имам! Благодаря ви наистина много!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Риск!!!
Ами въпреки всичко аз смятам да рискувам! Във Феникс (Дружба;незнам къде другаде да го закарам) ми казаха, че в двигателя има още доста живот! На километража пише, че е на 28500, ама кво от това! Като си го взема ще споделя впечатления и със сигурност ще задам доста въпроси! Благодаря!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха
285000км имах пред вид! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Автоматик!
Еми проверих всичко по колата! Трябва да я взема до ден два,но никои неще да ми купи старата бангия! Давам пежо 309 за 1100лв и никои не го иска! Но това не е важно де! Въпроса е че човека ме изчаква, а маисторите ми казаха, че на колата има да и се сменят двата барабана на спирачките и да започвам да карам! Значи казваш няма проблем с автоматика! Аз нямам много идеи, даже не съм и карал нищо освен Вентото малко! Но ми харесва!ОПРЕДЕЛЕНО МИ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Даааааамммммм!
Ооооооооо, да! Музика за моите уши! И без това тея 150-60км на ден градско ми идват повече! Viva automatic

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”