Въпросче относно малкия талон на колата.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Въпросче относно малкия талон на колата.

Мнениеот petarkolev » Пет 23 мар 2007 10:32

Колеги, преди малко повече от месец минах в КАТ за регистрация на МПС. На валяците обаче установиха че задна дясна спирачка не работи (за това съм си виновен аз де, понеже първо отидох на регистрация а после в сервиз). Въпроса ми е - трябва ли да ходя пак в КАТ на преглед или мога да отида на друго място а след това да си взема талона от Кат като покажа че съм минал тех. преглед. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 23 мар 2007 10:39

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в КАТ :-( Сега с временен талон ли си? Ако "ДА" пиши ми едно лично да ти кажа аз как си взех малкия талон без да ходя в КАТ :-)

чакала
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот чакала » Пет 23 мар 2007 16:59

scuba написа:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в КАТ :-( Сега с временен талон ли си? Ако "ДА" пиши ми едно лично да ти кажа аз как си взех малкия талон без да ходя в КАТ :-)

А ако не си, значи са ти дали само големия и това означава, че си спрян от движение. Ще трябва да си отстраниш проблема и да идеш пак в КАТ и пак да си вземеш заявление за пускане в движение...бюрокрация :evil:
П.П. Мен за едно пукнато странично огледало ме върнаха, а на втория път ме питаха за кво са ме върнали?! :shock

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”