TDI

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
drift
Автомобил: Skoda Octavia TDI
Двигател: AHF 1999

TDI

Мнениеот drift » Вто 08 мар 2005 1:18

Здравейте.Аз съм нов във форума и искам да си призная че по-принцип съм фен на Бмв ама направо тея работи с разхода много ме дразнят и направо съм влюбен в на VW Group TDI мотора един познат има Венто и след 2 седмици седене на студувете само му се показва ключа и пали :shock: без да изпуши черно нищо много гот.Та въпроса ми беше за двигателя на Голф4 тди който е 150к.с.Подръжка вървеж издръжливост.Един приятел имаше за кратко такъв 4х4 но не съм имал удоволствието да се возя той твърдеше че върви колкото Голф 2-ка ГТИ 129к.с..Та за този мотор имате ли отзиви.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 08 мар 2005 11:28

И аз като теб съм фен на БМВ, обаче си купих печка на VW, защото предпочитам да въртя три пъти повече км на печката, отколкото да се кефя на БМВ-то :wink: . А и съм доволен. Та по въпроса - един приятел има Бора ТДИ, но мисля че е 130 коня, а не 150. Много е доволен, 4х4, комби... Наистина много върви, и дърпа GTI-тата. Единствено бих те посъветвал да не купуваш ТДИ с чип-тунинг, защото ще имаш проблеми после.
ПС: в новия брой на Авто Билд (българския) има статийка точно за употребявани Голф 4 ТДИ комби :wink:

Потребителски аватар
drift
Автомобил: Skoda Octavia TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот drift » Чет 10 мар 2005 16:36

Мерси за информацията.Ако някой от вас има линк към статия за Голф4 тди или ауди нещо моля ви се дайте.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”