Искам да си купя Passat, моля да ме посъветвате.
- Negramoten
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да си купя Passat, моля да ме посъветвате.
Успях да събера малко над 5000 лв. Какво ще ме посъветвате да взема? Засега съм си харесал един Пасат дизлел 1990 на 200 000 км. за 4800 лв. Струва ли си? Ако нямахте кола за до 6000 лв. каква бихте си взели? Аз нямам стабилен доход, защото все още уча. Идеята ми е да нямам големи разходи след това. Също така съм 120 кг. Пасата много ми допада 1988-1996, е и новите, но с 5-6000 лв...
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
хехехе поне сме в една категория....
ми трябва да се види дали си струва конкретната кола. иначе пасата си е кола точно като за нас-има място за големи момчета!
с парите за поддръжка всчичко е тото-колкото и да гледаш все не можеш да видиш всичко. много гледали малко видели...
та така...
ако си от софия-бих ти помогнал с кавото мога с удоволствие.

ми трябва да се види дали си струва конкретната кола. иначе пасата си е кола точно като за нас-има място за големи момчета!
с парите за поддръжка всчичко е тото-колкото и да гледаш все не можеш да видиш всичко. много гледали малко видели...
та така...
ако си от софия-бих ти помогнал с кавото мога с удоволствие.
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Правилно си решил за Passat
Обаче за 90-та година парите ми се виждат много. Аз я купих миналата година за 4900/ 92 година (не е комби а те са малко по-скъпи)
Имай предвид че трябва да предвидиш поне 1000-1500 лв. отгоре за застраховка, масла, номера, данъци и дребни ремонти (надявай се да няма големи). Желая ти успех

Имай предвид че трябва да предвидиш поне 1000-1500 лв. отгоре за застраховка, масла, номера, данъци и дребни ремонти (надявай се да няма големи). Желая ти успех

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”