Пазете себе си и другите около Вас:

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пазете себе си и другите около Вас:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 10 мар 2005 20:06

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 10 мар 2005 20:20

Аз доколкото разбрах е на 18 келемето.
По една лоша случайност точно по това време бях в Пирогов и си чаках изследванията, няма да ви казвам какво беше. Едната жена май беше с 2 счупени крака.
Не знам вие как мислите, но според мене шофьора и родителите му трябва да полежат в затвора извесно време, но лошото е че никой няма да го пипне.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 10 мар 2005 20:21

мдаааааааааааам ще кажа само едно: тва е тъжната българска действителност!не че в америка примерно не стават такива инциденти ама тука ми се струва че са в повечко.бтв момчето е било на 18 а едно 11 годишно момиченце е в болница заради него.ц ц ц ц нямям думи

Потребителски аватар
XaBaTa™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XaBaTa™ » Чет 10 мар 2005 20:22

:No :No :No
нямам думи ...

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 10 мар 2005 20:27

Aз не мога да ги разбера тези родители,как може да са толкова безотговорни та да дават колата така?

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 10 мар 2005 20:36

gti написа:Aз не мога да ги разбера тези родители,как може да са толкова безотговорни та да дават колата така?

Ами според мене в повечето случай децата "ВЗИМАТ" колата на мама или тати без да ги питат за да се изгазарчат, като си мислят: "Аз съм печен, нищо не може да ми се случи."
Знаете ли как се обясняваше на полицая шофьора, че бил с предимство и други такива работи, изглеждаше некво мнооо нахакано лапе.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 10 мар 2005 20:36

Септември в моя роден град, Благоевград съученик на едно момиче към което съм доста привързан катастрофира с колата на баща си Ауди Б4, като се удари в един стълб със 140, заедно с трима връстсници като всичките са на по 16 -17 години... момчето загина другите се отърваха, но те казваха, че той е взел колата без да пита,а пък съучениците му твърдяха че той не би направил такова нещо и че са го накарали ..... няма връзка, но е много тъжно че стават такива неща ...жалко наистина

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 10 мар 2005 20:50

niksi написа:Ами според мене в повечето случай децата "ВЗИМАТ" колата на мама или тати без да ги питат за да се изгазарчат

Не е точно така,аз имам 14-15 годишен братовчед,който от 2 години се вози с колите на баща си,сега му е взел мерцедеса и не му го връща.Всеки път като ги питам,защо му дават да кара дали са мислили какво ще стане ако удари някой,а те вдигат рамене и казват че не им се занимавало и с него оправия нямало.Мисълта ми е че има родители които позволяват всичко на келеметата си само и само да им се махнат от главите.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 10 мар 2005 20:57

По същия този начин аз обаче извадих късмет.... и още 2-ма

Съученичка "взима" Nissan Terano на баща си и решава да се явне с него на даскало, джипката е автоматик, аз имах книжка по това време но си карах скутера щото по евтино..... и кво седи ми се ние пред кафето и тя се задава (ние на тротоара: аз, мотора и още 4 човека) и я виждаме че едвам го крепи на пътя и аз си мисля ама се правя на спокоен, и кво стаа паркира, допира тротоара о колата се връща леко назад, подаваме газ и тоя камион се качва на тротоара, подаваме още газ щото сме в паника и само си спомням че се протегнах за приятелката ми..... тресна ме директно с ролбарите и после чувах само как скутера ми се въргаля по асфалта като играчка..........аз се свестих на точно 4 метра от първоначалната си позиция, едната маратонка на гаджето беше под предна лява гума, оказа се че все пак съм успял да я хвана и съм я бил влачел с мен по земята (само дето не помня gruebel)

Блъсна 3-ма (аз най зле), потроши ми мотора и тва защо, щото сме велики и понеже сме взели книжка преди 4 дена и вече можем да караме джип.....

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 10 мар 2005 20:59

За съжаление е практика тинейджъри да карат без изкаран шофьорски курс и опит.Най-интересното е, че дори и да ги хванат, полицаите няма какво да им направят :evil: Друг въпрос е кой им дава достъп до МПС=опасно оръжие :evil:Ромите/циганите/мангалите масово карат без дори да има елементарно понятие от правилника за движение по пътищата, а тези които имат книжки пък са с МПС-та с безобразно техническо състояние, най-често са с изтъркани гуми като сликове и редовно употребяват алкохол(лично наблюдение).Във всичко винаги има и изключения, но за съжаление една птичка пролет не прави :roll:

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Чет 10 мар 2005 21:59

niksi написа:[.....Знаете ли как се обясняваше на полицая шофьора, че бил с предимство и ...

Абе как ша му обяснява бе? :evil: Тоя е за трепане... С предимство бил... Кво предимство? Толкова народ е пострадал... И човек е загинал... Пък тоя бил с предимство... Такъв наситина си заслужава затвора, ама да стане любовница на някъв "бай мангау".... Та го видм толкова ли ще е отворен после. :evil: :evil: :evil:

За пострадалите- много съжалявам :( Наистина голяма драма

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 10 мар 2005 22:12

по новините казаха че нямал и книшка пешлемето. Ама да Ви кажа като гледам напоследък родителите(по богатите де) масово купуват на пикльовците коли преди да са навършили и 18. Онзи ден гледам един лигльо до вчера сам неможеше да пресича улицата, а техните му купили Калибра, бе той още 18 няма, като седне в колата едва се вижда над волана ама музиката на макс, ръчки и скоро........ :banghead:

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Чет 10 мар 2005 23:31

доста неприятно :No
което ми напомня за случай от преди една година, някакъв с лада нагази сумати хора на спирката на Плиска, след употреба на алкохол, имаше и смъртен случай. И какъв беше резултата? След две седмици пак го хванали да шофира пиян!!!
Докато ни е такова правораздаването няма да има оправия!
Макар че точно в днешния инцидент май и първите 7 години са липсвали...

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Чет 10 мар 2005 23:35

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 22:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 10 мар 2005 23:46

vw_golf_2_Memphis написа:леле за такива :evil:
а знае ли се защо колата се е ударила в друга :?:

Не съм сигурен, но доколкото разбрах водача е "изгубил управление"

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”