БЕЗ РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛЯ- УВЕЛИЧАВАНЕ НА КОМПРЕСИЯТА
ЧРЕЗ РУСКИ УНИВЕРСАЛЕН РЕМЕТАЛИЗАНТ.НАМАЛЯВА РАЗХОДА НА
МАСЛО И ГОРИВО, УДЪЛЖАВА МОТОРЕСУРСА.
ЕФЕКТИВЕН И ДОСТЪПЕН, ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА.
КАЧЕСТВОТО СЕ ГАРАНТИРА ЕДИНСТВЕНО ОТ ОФИЦИАЛНИЯ
ПРЕДСТАВИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ:WWW.RIMET-BG.HIT.BG , 0888730087
Цена : 22 лв.
Този продукт дали е безопасен за двигателя?
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Този продукт дали е безопасен за двигателя?
Сайта: http://www.rimet-bg.hit.bg/main.htm
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Абе незнам-ама мой познат сложи на ПОЛО и всякакви шумове от ДВГ изчезнаха-а беше за смяна на лагери-100%-направо си се блъскаха из мотора.Незнам докога ще е ефекта и дали ще направи други поразий.Наля го преди около месец-2 туби наля обаче и засега мотора работи и то доста тихо.Просто ще изчакам да видя докога ще издържи с това нещо.Засега около месец ефекта е поразителен.
- gibonass
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел миналата година си купи някаква руска добавка, но литъра струваше 1000 лева и стигаше за три коли. Беше ходил да гледа демонстрация на Лада, третирана с тази добавка, и ладата минала 80 километра без масло. Казваше, че това била единстмената добавка, която не прави тефлоново покритие по мотора. Сложи си на ново Пежо Партнер и на стара омега 2,3 дизел. При омегата имаше супер ефект
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз съм ползвал от това на едно БМВ слагах за трансмисията и мисля че и от тази за мотора слагах и бях доволвен има ефект.Един приятел дето живя доста време в Русия а сега работи в сервиз тук в София (когато сипвах добавката преи около 3год. пак беше в София) ми ги препоръча,тогава бях с едно БМВ с малко позаминал мотор и понамали разхода на масло и на гориво (бях с газова) компресията също я вдигна но немога да гарантирам дали е от добавката защото слвд всяка смяна на маслото компресията се вдига в сравнение с преди това...така че колега пробвай няма какво да загубиш,пък мисля и разочарован няма да останеш 

- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос към всички които са ползвали такива добавки:
По принцип имах желание да си сложа добавката за трансмисия. Не усещам нужда да третирам двигателя ми с такива препарати. Тъй като баща ми е ДВГ инжинер и съм го питал за такъв продукт ми беше казал, че е изпитвал руски такъв продукт (преди 20 години) в завод В.Коларов и имал всичките положителни резултати написани, но като отрицателен резултат се получило отаяване в картера - и от там след дълготрайно използване на двигателя (100 000км) се наслагало този филм върху лагерите и те запичали в последствие. Дали са измислили нещо ... или ?
Все пак ако се намери добър продукт (гарантиран) бих си сложил и в двигателя и в кутията.
Колко време/километри сте ползвали колата след интервенцията? Дефекти ?![]()
По принцип имах желание да си сложа добавката за трансмисия. Не усещам нужда да третирам двигателя ми с такива препарати. Тъй като баща ми е ДВГ инжинер и съм го питал за такъв продукт ми беше казал, че е изпитвал руски такъв продукт (преди 20 години) в завод В.Коларов и имал всичките положителни резултати написани, но като отрицателен резултат се получило отаяване в картера - и от там след дълготрайно използване на двигателя (100 000км) се наслагало този филм върху лагерите и те запичали в последствие. Дали са измислили нещо ... или ?

Все пак ако се намери добър продукт (гарантиран) бих си сложил и в двигателя и в кутията.

- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”