Значи, смених му: повдигачите и маслото(Мотул 15W50,преди беше с 10W40 и добавка),разпределителния вал е ОК! И пак продължава да трака като дизел, от какво може да е? мисля,че двигателя е бил прегряван! какво мислите?
благодаря, прдварително!
APQ 1.4, защо двигателеля трака като дизел
teodor6769 написа:Да не ти губи антифриз случайно, ако е бил прегряван е трябвало да смениш гарнитурата на главата а не повдигачите. Но колата не сме я виждали та само даваме предположения все пак.
прегряването е станало заради блокирал мотор на вентилатора на радиатора, оправих го!
но се чудя от какво така трака, дали главата трябва да сменя или е бутален болт...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: APQ 1.4, защо двигателеля трака като дизел
ventor написа:Значи, смених му: повдигачите и маслото(Мотул 15W50,преди беше с 10W40 и добавка),разпределителния вал е ОК! И пак продължава да трака като дизел, от какво може да е? мисля,че двигателя е бил прегряван! какво мислите?
благодаря, прдварително!
колега и на мен ми трака по същия начин...аз съм сГОЛФ-4 1.4.....като загрее поутихва но не спира.....ти намери ли някакво разрешение на проблема?????
Re: APQ 1.4, защо двигателеля трака като дизел
kokovas написа:колега и на мен ми трака по същия начин...аз съм сГОЛФ-4 1.4.....като загрее поутихва но не спира.....ти намери ли някакво разрешение на проблема?????
не, така си я карам, моята не трака като е студена, само като загрее...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”