Фалшиви накладки
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фалшиви накладки
Скоро си купих накладки Текстар, английско производство, от Козлодуй, 1-вия или 2-рия магазин на ъгъла с Раковска. Още като ги вземах не ми вдъхваха доверие, защото вместо с холограма, бяха запечатани със сива лепенка, наподобяваща холограма, на външен вид имаха груба изработка, започнаха леко да скърцат и най-важното от 100 до 60 км/ч спират, след това педала се втърдявам замирисват и няма никой! Никога не си купувайте накладки от този магазин. Продават тези "текстар" и ремза. Всъщност повече крака ми няма да стъпи там, тъй като дадох 53 лв. (със 7 лв. отстъпка) за феродо, което не се знае в кое мазе е лепено! и продавача ми ги продаде с чиста съвест, все едно ми реже спирачните маркучи без да му мигне окото. Ами ако се наложи да спра от 140, да не говорим за по-високи скорости...
- afrikalion
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Навремето като взех моята беше с текстар (може от същия източник да са били
, Като свалих колелата да видя как е - баси мамата - и четирите се бяха отлепили от метала, едната се беше и счупила на две, как не беше изпаднала.... Странното беше че спираше идеално, и без проблем беше минала с тез разбити накладки проверката в кат при прехвърлянето.
А сигурно са си от италия били тия накладки. Таз марка текстар нещо....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”