Някой знае ли в момента оригинално от завода VW с какви накладки и филтри излизат? (сигурно някой горд собственик на нова машина)
Поправих заглавието, защото не беше коректно. точка 4.
mod edit: Vlad777
Оригинални накладки и филтри на VW от завода.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MITKO_DVD написа:Ей аз вече съм с консумативи на МАН,вече Ауто+ работят само с тях-внасят само това сега.Казаха че са добри,честно казано никога не ги бях чувал до сега
Аз имах горчивия опит да сложа въздушен филтър Бош вместо МАНН (такъв какъвто си беше на колата още като я купих), но благодарение на колега се сдобих с оригинален МАНН и сега съм хепи! Има огромна разлика повярвай ми!
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Haйде да не комнетираме Ауто+. По-големи измекяри (поне в Русе) не съм виждал. Имам няколко примера за тяхната дейност и за това колко са им оригинални авточастите. Един от тях - преди време си търсех палец и дистрибуторна капачка за Сеат-а. Оригинално са Магнети-Марели, а за моя модел Бош нямат в номенклатурата си изделие, което проверих в няколко бг вериги с магазини и в последствие мой приятел, живеещ в Германия, провери също. Нямаше в номенклатурата на Бош точно такъв палец и капачка. В Ауто+ обаче ми намериха "оригинален" палец за 7 лв, Бош при това!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”