Ако поне половината от тях пишеха щеше да е добре

Защо ми се струва че тук не пишат повече от 30-40 човека?

NovobranecGT написа:Вече си имаме 200 регистрирани потребителя!
Ако поне половината от тях пишеха щеше да е добре![]()
Vlad777 написа:Ами има и хора, които се интересуват, но не пишат. Като мен например, когато отида във форум БМВ или Ауди. Това, че някой не пише не означава, че не се интересува - или няма какво да каже, щото колата му е ОК или не му се обяснява, но това не означава, че няма интерес.
Предполагам след като си залепим стикерите ще станем още по-популярни!
Vlad777 написа:Ами има и хора, които се интересуват, но не пишат. Като мен например, когато отида във форум БМВ или Ауди. Това, че някой не пише не означава, че не се интересува - или няма какво да каже, щото колата му е ОК или не му се обяснява, но това не означава, че няма интерес.
golf_3_gti написа:Vlad777 написа:Ами има и хора, които се интересуват, но не пишат. Като мен например, когато отида във форум БМВ или Ауди. Това, че някой не пише не означава, че не се интересува - или няма какво да каже, щото колата му е ОК или не му се обяснява, но това не означава, че няма интерес.
То и да напишеш нещо каква е гаранцията, че на някой от модераторите няма да му хареса и да вземе да го изтрие?! Според мен, мненията трябва да се трият само в определени случаи, а не щото на някой си така му харесва...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта