Ясно ми е че в правилата за форума пиши че требва да се пиши на кирилица. Много пъти ветче обясних на различни модератори че не съм българин и че НЕ мога да пиша на кирилица, некои имат разбиране за това положение, некои явно нямат. Пиша и тук същото явно има без-брой модератори които ми изтриват мнениета, дури ветче направо ги заклутчват...
За това искам да питам за последно дали ще ми бъде разрешено да пиша НА български но с латински букви или не. Сигурно си имате некава причнина да позволавате само на кирилица, но се пак се опитвам да пиша на български, не на китайски, макар с латински букви.
Преди малко ми стана дури доста обидно от некои коментари в темата (които е заклутчено ветче) Кой беше... ?
Примери:
Primeri:
ot scuba
Абе тоя латинския ДО КОГА ще го търпите тука бе. ИМА СИ ПРАВИЛА И ТЕ СА ЗА ВСИЧКИ!!!!!
ot LILO&STICH
този човек е ако неможе да пише на БГ,да си намери някой да му оправя писането.В целия форум само той пише на латиница,с което нарушава правилата.
Е що ве господа Администратори/Модератори за някой ще има изключения за други не
![]()
![]()
![]()
Айдеи само
![]()
![]()
![]()
Снатчи какво? Толко е не-търпимо да се мача дури така да пиша че требва да ми пожелават да ме банват? Жална работа ....
Няма да се мола да пиша тук, има други Голф, ГТИ и Ръцер Форуми в БГ и друга де където мога да сподела опити и други неща, но е жалко че е така. Явно не сте толко толерантни и гостоприемливи с които се представате и се похвалите на целия свет

Обидно ми е същото се запалих по гти-ки, кеф ми е да ги по-права и тунингован, запален от смолянски вв club и добрите смолянски (и чепеларски) шофьоридури толко се запалих, амбицирах и се мотивирах да приготва един ВВ за пистов шампионат следваща година. Не че има кой снае каква снатчение, просто исках да почертавам че съм с сигурност по луд fan от поветчето хора тук, а ми викои некои "Бан?", проста работа ....
С това, решавате дали може некои които НЕ може да пиши на кирилица да пиши в този инатче много добър форум, или не става същото е супер български патриотски а не ФВ-патриотски?!?!?
Мерси за вниманието и извинаве на сичко на които досажда тази тема....
алех
mod edit: Varbona