3.500 евро реална цена ли ви се вижда за Пасат В5.5 2001година в мобиле.де?
mod edit: dobrinb
Реална ли е такава цена за Пасат В5.5?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пасат В5.5 въпрос?
ChronoS написа:3.500 евро реална цена ли ви се вижда за Пасат В5.5 2001година в мобиле.де?
не....ама дай обявата да видим за какво иде реч.
това ли е?
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
to4no tova e predi taq obqva ima o6te edna
точно тая е а преди тая има още една.И какво според теб не истина
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: to4no tova e predi taq obqva ima o6te edna
ChronoS написа:точно тая е а преди тая има още една.И какво според теб не истина
ми не е истина, защото колата е 2002 година и струва 3500 евро....я ше искат да им пратиш капаро 1000 Евро, я ше се мъчат да те клатят по друг начин. Неможе тази кола да е такива пари...те Golf 3 още цена от порядъка на 1200-1500 Eвро държат, а лачените даже по 2 и 3 хиляди ги има....но ако ти се занимава - взимаш телефона и звъниш да видим каква история ще снесат.
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
е добре а след три години долу горе според вас на каква цена ще е в Германия.Питам долу горе
Последна промяна от ChronoS на Вто 01 май 2007 16:56, променено общо 1 път.
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега.
Не се подлъгвай по такива привидно изгодни обяви. Ако искаш да видиш доста такива дай например да търси А6 или 525i след 2003 от 4000Евро и със сигурност веднага ще излязат поне 1-2 коли за около 5000. Помисли сам дали ра реални. Такива обяви обикновено се разпознават по следния начин ще са фалшиви: колите обикновено имат всички екстри за модела; Обикновено има само пощ. код и селището, телефон липсва или ако погледнеш указателя е за друго селище (ако не е мобилен); Насниман е перфектно от всички страни.
Ето един според мен доста красноречив пример за това какво имам в предвид, една единица от пред в центата мисля че би било по-добре:

Не се подлъгвай по такива привидно изгодни обяви. Ако искаш да видиш доста такива дай например да търси А6 или 525i след 2003 от 4000Евро и със сигурност веднага ще излязат поне 1-2 коли за около 5000. Помисли сам дали ра реални. Такива обяви обикновено се разпознават по следния начин ще са фалшиви: колите обикновено имат всички екстри за модела; Обикновено има само пощ. код и селището, телефон липсва или ако погледнеш указателя е за друго селище (ако не е мобилен); Насниман е перфектно от всички страни.
Ето един според мен доста красноречив пример за това какво имам в предвид, една единица от пред в центата мисля че би било по-добре:

-
- Автомобил:
- Двигател:
ето
Чакай да си зема стъклената топка и ще ти кажа колко ще е след три години
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Не се подлъгвайте по такива обяви,защото както buFka каза те карат да пратиш някакви пари и тогава да отидеш да я видиш.Преди време търсех пассат за мой роднина и попаднах на един много добър писах мейл на човека и той ми отговори/да съм прател някакви пари,защото да бъде сигурен,че няма да се разкарва напразно и всъщност той е еди къде си,а колата е еди къде си,просто гледат да те завъртят./даже мисля,че някъде стои още мейла.Така,че моя съвет е да не се занимавате с такива обяви. 

- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
Не се подлъгвай,колега!Аз като си търсих пасат имах два такива слуая:Пасати на малко години за 4-5000 Евра.И уловката е следната:колата била в Испания ,а собственика се прибрал в Англия(имал магазини в Испания и ги бил затворил вече,а вАнглия неможел да кара кола с нормална дирекция)Ако съм проявявал интерес да съм му пратил Трите си имен,адрес и банковата си сметка,а той щял да прати колата по някаква спедиторска фирма с кораб до БГ.като получа колата превеждам капаро и я карам 5 дни.Ако не ми хареса връщам колата на спедитора и си получавам парите обратно.Тинтири - минтири.като се разрових из нета разбрах,че няма такава спед.фирма,а и кой луд ще си даде колата така?
Явно данните им трябват за да тоат пари от някъде и да ме набутат мен после.
Та така де.
Явно данните им трябват за да тоат пари от някъде и да ме набутат мен после.
Та така де.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”