dready написа:С този ултиматен голф повечето бързаци в София ще ми виждат колко ми е готин ремуса. И AMGта и кво ли не повечето ще видат къде зимуват раците
Блаженни били вярващите ...... така пише в евангелието .....
Аз пък ако ги имах парите , щях да ги вложа в 4-ка , че по ме пълнят, отивам у Германито , купувам си 4-ката , и като тунинговат ТАМ , ще си дойда да си я въртя тука , така де , друго е да видиш как расте пред тебе
Kолеги тази кола не е за човек който спестява полувин живот за едната кола Тази голяма играчка е за някое мамино детенце , защото има мноиоооооого скъпа поддръжка след купуването и , и ако ние си караме колите след 10 000км на преглед , тази я карат след доооста по-малко и като трябва нещо да се смени , никой не споменава турски части .Иначе нека хората да разправят " Играйте голф не го карайте"
Тази кола не е за всеки и затова и цената й е такава, аз ако имах бюджет от 400-500к за автопарк, със сигурност щях да имам подобна бегачка в гаража (покрай другите автомобили).
Ами ако да кажем си от тези които не си знаят парите ,в гаража имаш един Viper едно F40 ,един Toureg.Няма няма да те бърка особенно тези 23 000 евро.И да кажем си маниак на дръпките когато спреш до някой с по бърза кола дали ще реши да се дръпне с теб когато ти си с такива автомобили.Но представи си че ти си с този голф и го понаправиш така че с нищо да не се различава от останалите голфове.Даже му лепнеш и едно GL отзад.просто си представи оня как ще го изгледа това GL.Така ,че това е играчка за хора с незнайни сметки .Може и да бъркам но поне аз така мисля.