П.П.Колеги,претърсих форума и неоткрих точно това което ми трябва затова пускам тази тема.Всичките теми за антени във форума са свързани с антени на предния калник,а на моето голфче антената е на покрива.Предварително ви благодаря!!!!!!
Премахване на антена от покрива на Г3-Решено
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Премахване на антена от покрива на Г3-Решено
Аз имам Г3,чиято антена е на покрива на колата.Решил съм да си махна оригиналната антена,защото хем не я използвам,хем си купих 1 декоративна антена,с която смятам да заменя старата.Та въпроса ми е как да си махна антената от покрива на голфчето(с двойнозалепващо тиксо ли е закрепена-в което аз лично се съмнявам,или е закрепена посредством болтове
)И другия ми въпрос е как после да скрия дупките от старата антена-с кит или с нещо друго?!?
П.П.Колеги,претърсих форума и неоткрих точно това което ми трябва затова пускам тази тема.Всичките теми за антени във форума са свързани с антени на предния калник,а на моето голфче антената е на покрива.Предварително ви благодаря!!!!!!
Последна промяна от Дашо на Сря 04 апр 2007 16:30, променено общо 1 път.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:По - добре с флекса я отрежи. Сори не се сдържах, защото знам ка се сваля таван.
Между другото и това съм го намислил като краен вариант.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Буфка,благодаря ти много за схемата!Направи ми страшна услуга!!!Само ако може някой да ми каже как сега да си махна тавана на голфчето.Доколкото виждам май най-долната(и дебела) част на антената също е на винт и може да се маха,без да се сваля тавана.Греша ли???Ако може антената да се премахне без да се наложи да махна тавана,моля ви колеги кажете ми как!!!
АНА ТЕБ БУФКА БЛАГОДАРЯ ТИ,ОТНОВО

АНА ТЕБ БУФКА БЛАГОДАРЯ ТИ,ОТНОВО

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
не се занимавай с глупости!
щото това, което си написал по-горе е пълна глупост.
ще махнеш оргиналната антена за да сложиш декоративна тип "перка на акула" ! предполагам светеща!
п.с. аман от аматьорски пернишки тунинг!
da6o_amvr написа:Решил съм да си махна оригиналната антена,защото хем не я използвам,хем си купих 1 декоративна антена,с която смятам да заменя старата
щото това, което си написал по-горе е пълна глупост.
ще махнеш оргиналната антена за да сложиш декоративна тип "перка на акула" ! предполагам светеща!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:...
Градски,наистина,ще сложа декоративна антена тип перка на акула,но за твое голямо разочарование
П.П.И все пак аз питах как става махането на антената,а не дали колегите я одобряват.Някои могат да одобрят това което искам да направя,някои могат да не го одобрят-всеки си има прво на свободно мнение!!!Уважавам на всеки личното мнение(като твоето изказано тук),но аз съм на принципа че никой неможе да ми казва с какъв на цвят маркуч да си поливам градината т.е. неплащам данък обществено мнение!!!
И все пак ти благодаря за мнението ти изказано по повод темата която поставих и евентуално бих го взел под внимание.Всичко хубаво!!!
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
през плафона на лампата за осветление на купето се бърка развива се гайката и се сваля антената .
Как да запушиш дупката после - със заваряване на ламарина подложка, със мрежа (стъкловлакнеста )и смола или с мрежа и кит.
обаче и при трите варианта ще ти трябва после боядисване на тавана .
Аз лично ти препоръчвам с мрежа и смола - после дори и да искаш да си я върнеш може да си пробиеш наново дупката а и като здравина тази мрежа е добре .
Как да запушиш дупката после - със заваряване на ламарина подложка, със мрежа (стъкловлакнеста )и смола или с мрежа и кит.
обаче и при трите варианта ще ти трябва после боядисване на тавана .
Аз лично ти препоръчвам с мрежа и смола - после дори и да искаш да си я върнеш може да си пробиеш наново дупката а и като здравина тази мрежа е добре .
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:За захранване на антенния усилвател, който се намира в основата на антената. Или за задвижване на антената (ако е електрическа - такава, дето се движи нагоре-надолу - изкарва и вкарва).
Това сигурно ли е? Да не се окаже, че е някоя допълнителна маса и да стане беля като се върже към +. При мен и сега си работи що годе нормално. Ако го свържа ще се подобри ли чувствителноста, защото като се движа около София малко се смущава радиото.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”