Здрасти,
значи задната броня на полото леко я улюпих в един бордюр и искам да попитам цялата броня ли трябва да се пребоядиса или само олюпената част. Другия въпрос ми е относно лака, по покрива има няколко петна, целия таван ли трябва да се боядисва или само местата кадето е олюпен лака? И на края, но най съществения въпрос колко пари горе доло ще струва тази процедура?:roll:
Цвят: "Маслено зелена перла"
Благодаря.
п.п. Извинявам се ако не съм уцелил раздела..

Боя и Лак
Добре де, някаде четох че можело да се свали боята около мястото кадето е нужно пребоядисване и да се нанася лека по лека после лак и готово. Пак в форума бях че за някакви спрейове които се правят по номера от капачката на резервоара с тях няма ли да стане или е мн малко мл.
Сигурно задавам доста глупави въпроси, но така е като не съм в час... извинявам се за което
п.п. Ако има някой който се занимава с боядисване да каже колко пари излизат по отделно елементите броня и тавана

Сигурно задавам доста глупави въпроси, но така е като не съм в час... извинявам се за което
п.п. Ако има някой който се занимава с боядисване да каже колко пари излизат по отделно елементите броня и тавана

Последна промяна от HuKouCu на Нед 20 май 2007 0:28, променено общо 1 път.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
..........
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 0:55, променено общо 1 път.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Тези цени са малко преовеличени, това може да са цени за някой Мерцедес или БМВ, ама за броня на Поло - 120лв.
Скоро на един приятел му боядисаха единия калник, предната броня и решетката на Пежо 306. Цената беше 60лв. като в тази цена влиза труд, боя, шприцове, лакове и т.н. Бояджията е този който боядиса и оранджевата двойка:

Скоро на един приятел му боядисаха единия калник, предната броня и решетката на Пежо 306. Цената беше 60лв. като в тази цена влиза труд, боя, шприцове, лакове и т.н. Бояджията е този който боядиса и оранджевата двойка:

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.................
Stefan написа:Тези цени са малко преовеличени, това може да са цени за някой Мерцедес или БМВ, ама за броня на Поло - 120лв.
колегата е прав кви са тия цени бре .......за цял калник половин предна врата полувин задна броня лайсна на решетката капак на огледалото въздуховоди в бронята и пастиране ми искаха 150лв за всичко момчето каза 50 лв ти е боята другото е за работа
Re: .................
XIKS написа:Stefan написа:Тези цени са малко преовеличени, това може да са цени за някой Мерцедес или БМВ, ама за броня на Поло - 120лв.
[img]...[/img]
колегата е прав кви са тия цени бре .......за цял калник половин предна врата полувин задна броня лайсна на решетката капак на огледалото въздуховоди в бронята и пастиране ми искаха 150лв за всичко момчето каза 50 лв ти е боята другото е за работа
Даскала™ написа:tyo написа:Цена от 100лв. за две брони е несериозна Cool
Като имаш пари в излишък - давай,никой не те спира
Добре де, кажете тогава каде в София ще ми боядисат задната броня на Полото и за какви пари / не цялата броня е за боя - само една часто около 15х15см ? Цвят маслено зелена перла... и за този покрив който лака е олюпен колко ще вземат?
Благодаря предварително

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”