На 19 февруари ... на деня на обесването на Васил Левски колата ми заприлича на жалко подобие на зле препекана баница.
в 2.30 през ноща в студ. град на кръстовището на поликлиниката и там университета едно младо попълнение в Ф1 шампионата ни отнесе все едно ни удари валяк ... общо взето чудо е че оцеляхме ... общо взето 1 месец не можех да ходя ...
случката е такава че:
Аз не си карах колата а се возих до шофьора и леко задрямвах ... аз не пия алкохол заради проблеми с бъбреци от побойнически свади от преди а авера принципно не пи щото некой требе да кара ... отзад стоеше още един маняк 110 кила ... идваме от към студентски по посока университе и сме с знак СТОП. Имаше едно такси което щеше да завива на дясно ... спрехме до него за да продължим направо ... явно заради таксито нашия не виде че от дясно точно идва некакъв със около 80-85км ... в момента в който се подадохме из зад таксито ... видях само 2 фара от мойта страна и толкоз ... следващия момент вече вратата беше леко смачакала таза и краката ми ... от там ... от силата и скорота явно изфърчаме и на около 20-25 метра по посока на удара срязахме електрически стълб ... и третия удар е от самия стълб който като го скъсваме пада върху колата и там остана с още течащ ток в него ... хех ...
сега ... станаха много неща после и от страна на многоуважаваните КАТ (демек свинете по пътищата) и от страна на други бг институции ... но - в крайна сметка шофьора на другата кола (пежо 306 дизел) който бил на 18г. преди 2-3 месеца взел книжка ... пил 3-4 водки (това ми го каза самия той в линейката по-късно) и тръгнал с още 3-ма пътници с превишена скорост като за града ... изпадна после в нервна криза ... и незнам още кво ... аз първоначално бях изтеглен от колата от един таксиметров шофьор а не от ченгетата които стояха на 2 метра от колата ... 4-ма на брой ... и т.н.
виновен изкараха в крайна сметка момчето което караше моята кола че не бил спазил предимство без въобще да подведат под внимание факторите за другия пич ...
сега ще се опитам да постна и снимки ... инак тва е ... тъкмо проимах пари да започвам да я права - сега вече съм 7 бона назад от целата работа ... има някво каско дето ги чакам вече сума време ...
снимките са веднага след катастрофата и са с гсм но долу горе става ясно за кво иде реч ...

И извода от целата останала работа е - ЖЕНА И КОЛА НА ДРУГ НЕ ДАВАЙТЕ !!! тва е ... от тук насетне аз сметам че тая кола ми спаси живота ... но не ми върви с нея просто ... тук на снимките които са на светло вече колата отпред не си личи добре щото пластмасите малко са си пооправили формата и капака са го понатиснали мойто хора за да не влиза вода много вътре, но стълба стигна до кожуха на съединителя и го скъса което знаете колко е навътре и завъртя целата скоростна кутия ... двигателя не е ясно в кво състояние е ... а от дясната страна където е леко огънато е мястото което си е направил стълба като е паднал отгоре ...