Трябва ми автомобил около 10000лв (около 1999-2000г).
Какъв двигател е най-добре (икономичен, но и достатъчно мощен)?
В Мобил.бг ли да гледам или от някои оторизираните дистрибутори/сервизи (например Проауто продават и гарантират поддръжка и произход)?
Не ми е ясен Голфа. Досега съм карал Рено19...
Благодаря.
Как е най-добре да купя Голф 4?
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=46522
ей това е добро, кофтито е, че няма клима м.мка му! Иначе колцата ми хареса, а и цената я бива!
Успех!
ей това е добро, кофтито е, че няма клима м.мка му! Иначе колцата ми хареса, а и цената я бива!
Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
без клима не ти трябва
Дизел:headbang
1.9 TDI(115к.с.)
Добре върви и е доста икономи4ен 4.5-5л/100км
1.9 TDI(115к.с.)
Добре върви и е доста икономи4ен 4.5-5л/100км
Последна промяна от saiman на Сря 06 юни 2007 19:37, променено общо 1 път.
Stefan написа:brutas написа:А къде е най-доброто място да търси човек - Горубляне?
В никакъв случай там
и какво,ако е от горубляне?????аз продавам там и какво колите на са добри ли какво???ако си купи от някоя авто къща в центъра колата ще е по-хубава ли кво??нали вси4ки пазаруваме от едни и същи места и в италия и германия.въпросът е 4е има разни мангали на горубляне които прекопуват разни коли от дупница и им правят разни подобрения колкото да се продаде колата.и заради тях горубляне има такава слава.има 1 000 000 на4ини ако си хареса6 кола от там да я провери6 в сервиз някъде.а и къде другаде има по-голям избор от този на горубляне??имал съм клиенти които са се връщали след известно време със бонбони да 4ерпат 4е колата която съм им продал е излезнала супер здрава.така 4е.....аиде без такива коментари
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”