Универсални ли са резонарторните гърнета?
Универсални ли са резонарторните гърнета?
Преди някой да напише "ползвай търсачката" ще кажа, че има доста писано и ако трябва да търся конкретното за което проявявам интерес, сигурно няма да ми стигне деня. За това питам има ли значение какво трябва да бъде резонатирното гърне, спрямо бензинов двигател на автомобил или резонаторните гърнета са универсални за всички типове бензинови дигатели?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
е тука в тази тема има един тел, звънни на него и питай
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=40567

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
колега, попитай тук: http://www.kosser.net/
аз купих моето оттам и мисля че не са един модел, но едва ли са различни за всяка марка и модификация. гърнето беше полско.
аз купих моето оттам и мисля че не са един модел, но едва ли са различни за всяка марка и модификация. гърнето беше полско.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
има с различен диаметър на тръбата, според типа на колата. Има и с различен диаметър на самото гърне, както има и плоски реонансни гърнета. "Косер" внасят полски алуминизирани и ги дават с много голяма отстъпка на сервизи за ауспухи.Те пък от своя страна правят промоция с безплатен монтаж.
В с-за за ауспухи по каталог според типа на колата и мотора се избира и самото гърне.
Във Варна на крайезерният път до Стара гара има такъв сервиз- точно до будката с форма на Кока Кола.
За сведение за Голф 3 75 к.с . резонансното гърне е 45 лв с монтажа.
Толкова е и за 155 2,0лTS /за него мога да ти дам точни размери/
В с-за за ауспухи по каталог според типа на колата и мотора се избира и самото гърне.
Във Варна на крайезерният път до Стара гара има такъв сервиз- точно до будката с форма на Кока Кола.
За сведение за Голф 3 75 к.с . резонансното гърне е 45 лв с монтажа.
Толкова е и за 155 2,0лTS /за него мога да ти дам точни размери/
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”