Направо паднах!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Направо паднах!

Мнениеот The Red Guy » Сря 30 май 2007 19:52

Ей сега гледах по Viasat Explorer едно предване за коли (Topgear). Tемата беше за LPG. В Англия хората масово почвали да карат коли - държавата давала субсидия от 70 % от стойността на уредбата, която там струвала около 1500 паунда. Отделно те освобождавали от някои видове данъци за колата. Даваха един от големите сервизи и собсвтвеника разказва, че слагали даже на Ролс Ройс газ. Самото кралско семейство било привърженик на LPG и даже единият от Ролс Ройс-овете им бил на LPG :shock

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Направо паднах!

Мнениеот Теодор » Сря 30 май 2007 20:03

[quote="The Red Guy"] държавата давала субсидия от 70 % от стойността на уредбата
    Ако и тука дават и аз ще сложа :wink:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Сря 30 май 2007 20:27

Това сигурно защото газта е по екологичночиста.

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Сря 30 май 2007 20:34

Теодор написа:
The Red Guy написа: държавата давала субсидия от 70 % от стойността на уредбата

ЕХО,май забравяте къде живеем.не 70 % от държавата а данък може да наложат

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Сря 30 май 2007 20:35

... ако дава субсидия държавата - и аз слагам LPG!

Потребителски аватар
golfkr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfkr » Сря 30 май 2007 20:39

pacohaker написа:
Теодор написа:
The Red Guy написа: държавата давала субсидия от 70 % от стойността на уредбата

ЕХО,май забравяте къде живеем.не 70 % от държавата а данък може да наложат

колега другата седмица ще хода в англия за една кола и ще разпитам по подробно за LPG.как седат нещата и т.н.ако излиза наистина че поемат 70% от уредбата ще си монтирам една и ще си дойда с газова. :roll:

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 30 май 2007 21:44

Колеги не си слагайте LPG щото ще стане по търсена, а от там и цената ще се вдигне и лошо за такива бедни водачи като мене. :lol: :lol: :lol:
Сори за офф-а ама...........
Това за 70% субсидии не вярвам да стане никога при нас. Как държавата ще дава на нас, тя само прибира!!!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 21:47

The Red Guy написа:Ей сега гледах по Viasat Explorer едно предване за коли (Topgear). Tемата беше за LPG. В Англия хората масово почвали да карат коли - държавата давала субсидия от 70 % от стойността на уредбата, която там струвала около 1500 паунда. Отделно те освобождавали от някои видове данъци за колата. Даваха един от големите сервизи и собсвтвеника разказва, че слагали даже на Ролс Ройс газ. Самото кралско семейство било привърженик на LPG и даже единият от Ролс Ройс-овете им бил на LPG :shock

нали, а тука някои плюят ако видят мерцедес, бмв или нещо от тоя сорт на газ......ххахаха а нещо ги гледам в последно време как и те се ориентират към газчицата.....

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 30 май 2007 22:05

pacohaker написа:ЕХО,май забравяте къде живеем.не 70 % от държавата а данък може да наложат

М,да!Много е възможно :!:

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 30 май 2007 22:06

Ludia написа:
The Red Guy написа:Ей сега гледах по Viasat Explorer едно предване за коли (Topgear). Tемата беше за LPG. В Англия хората масово почвали да карат коли - държавата давала субсидия от 70 % от стойността на уредбата, която там струвала около 1500 паунда. Отделно те освобождавали от някои видове данъци за колата. Даваха един от големите сервизи и собсвтвеника разказва, че слагали даже на Ролс Ройс газ. Самото кралско семейство било привърженик на LPG и даже единият от Ролс Ройс-овете им бил на LPG :shock

нали, а тука някои плюят ако видят мерцедес, бмв или нещо от тоя сорт на газ......ххахаха а нещо ги гледам в последно време как и те се ориентират към газчицата.....
    И после ред сълзи ред сополи и ред нецензурни благословий към майсторите защо започнаха проблеми с колата :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 22:13

Теодор написа:
Ludia написа:

И после ред сълзи ред сополи и ред нецензурни благословий към майсторите защо започнаха проблеми с колата :twisted:

а да те запозна с 2-3 които не изкарват колите от гаражите вече? :lol: :lol:

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 30 май 2007 22:23

[quote="Ludia
а да те запозна с 2-3 които не изкарват колите от гаражите вече? :lol: :lol:[/quote]
    Склонен съм да ти повярвам, особенно като видях сега че покрай скъпите горива обема на двигателя ти се е свил от 1.6 на 1.2 :woooow:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 22:29

Теодор написа:[quote="Ludia
а да те запозна с 2-3 които не изкарват колите от гаражите вече? :lol: :lol:
    Склонен съм да ти повярвам, особенно като видях сега че покрай скъпите горива обема на двигателя ти се е свил от 1.6 на 1.2 :woooow:
[/quote]
мани мани, и продължава да пада..... :roll: и то на газ, представи си на бенз..... :?

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Сря 30 май 2007 22:33

аз на тая в данъчното и викам защо няма отстъпка за газта,тя се пули и ми вика искам бележка за катализатора!!казвам и че не карам на бензин(имам катализатор) и на газ е по екологично чисто!!!тия в данъчното въобще не знаят за какво става на въпрос........даже понеже нямам бележка за катализатора(преди се е водила с катализатор)ми вдигна данъка от 8 лв. на 16 лв.!!!абе българия ,вместо да имаме превилегия като сме на газ ,на държавата не и пука...............................

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 31 май 2007 8:50

Така така трябва. Газта е по екологично чиста. И естествено на че на големите мотори ще се слага газ, те не я чувстват. Плюс това за 1500 паунда със сигурност им слагат хубави уредби.
Карал съм каревеле ВР6 на газ и удоволствието остава - разходите намаляват. Да живее газта. (Ако нямаме ТДИ в гаража разбира се) :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”