Еми аз бях до тук с голф-а ...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Еми аз бях до тук с голф-а ...

Мнениеот Snaker » Съб 02 апр 2005 13:32

Живо здраво ... не съм влизал повече от месец в форума ...

На 19 февруари ... на деня на обесването на Васил Левски колата ми заприлича на жалко подобие на зле препекана баница.

в 2.30 през ноща в студ. град на кръстовището на поликлиниката и там университета едно младо попълнение в Ф1 шампионата ни отнесе все едно ни удари валяк ... общо взето чудо е че оцеляхме ... общо взето 1 месец не можех да ходя ...
случката е такава че:
Аз не си карах колата а се возих до шофьора и леко задрямвах ... аз не пия алкохол заради проблеми с бъбреци от побойнически свади от преди а авера принципно не пи щото некой требе да кара ... отзад стоеше още един маняк 110 кила ... идваме от към студентски по посока университе и сме с знак СТОП. Имаше едно такси което щеше да завива на дясно ... спрехме до него за да продължим направо ... явно заради таксито нашия не виде че от дясно точно идва некакъв със около 80-85км ... в момента в който се подадохме из зад таксито ... видях само 2 фара от мойта страна и толкоз ... следващия момент вече вратата беше леко смачакала таза и краката ми ... от там ... от силата и скорота явно изфърчаме и на около 20-25 метра по посока на удара срязахме електрически стълб ... и третия удар е от самия стълб който като го скъсваме пада върху колата и там остана с още течащ ток в него ... хех ...
сега ... станаха много неща после и от страна на многоуважаваните КАТ (демек свинете по пътищата) и от страна на други бг институции ... но - в крайна сметка шофьора на другата кола (пежо 306 дизел) който бил на 18г. преди 2-3 месеца взел книжка ... пил 3-4 водки (това ми го каза самия той в линейката по-късно) и тръгнал с още 3-ма пътници с превишена скорост като за града ... изпадна после в нервна криза ... и незнам още кво ... аз първоначално бях изтеглен от колата от един таксиметров шофьор а не от ченгетата които стояха на 2 метра от колата ... 4-ма на брой ... и т.н.
виновен изкараха в крайна сметка момчето което караше моята кола че не бил спазил предимство без въобще да подведат под внимание факторите за другия пич ...
сега ще се опитам да постна и снимки ... инак тва е ... тъкмо проимах пари да започвам да я права - сега вече съм 7 бона назад от целата работа ... има някво каско дето ги чакам вече сума време ...
снимките са веднага след катастрофата и са с гсм но долу горе става ясно за кво иде реч ...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И извода от целата останала работа е - ЖЕНА И КОЛА НА ДРУГ НЕ ДАВАЙТЕ !!! тва е ... от тук насетне аз сметам че тая кола ми спаси живота ... но не ми върви с нея просто ... тук на снимките които са на светло вече колата отпред не си личи добре щото пластмасите малко са си пооправили формата и капака са го понатиснали мойто хора за да не влиза вода много вътре, но стълба стигна до кожуха на съединителя и го скъса което знаете колко е навътре и завъртя целата скоростна кутия ... двигателя не е ясно в кво състояние е ... а от дясната страна където е леко огънато е мястото което си е направил стълба като е паднал отгоре ...

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 02 апр 2005 13:45

Лелееееее.. братле ДОБРЕ ЧЕ СИ ЖИВ!!! bowdown А и как може ТЪПИТЕ куки да ви изкарат вас виновни, като оня е с 2 месеца опит и на 4 водки... нямам думи!!! Предстои ми да карам курсове и вече се замислям има ли смисъл.. :cry: :cry:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Съб 02 апр 2005 13:49

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Съб 02 апр 2005 14:07

значи да доразкажа ...
в момента в който вече се осъзнахме ... момчето до мен не можеша да диша заради колана ... пича отзад беше счупил стъклото с глава ама беше ок ... блъснахме се точно 20-30 метра зад спряла патрулка ... в близкото кафе имало други полицаи които поркали ... та ... дойдоха за има няма 15 сек.
аз започвам да налагам с ръка врата (тя по късно не се отвори и с крик и с чукове от по 30 кила и сума други опити) ... и стои един от ченгетата и ме гледа ... а следващите 2-ма идват явно задрямали в патрулката и единия сънен започва да обяснява на първия "Леле брато така се изплаших че се едно гръмна бомба" - разправят си истории момчетата ... зад нас с спирачки спира таксиметровия шофьор на мойте години долу горе ... и изкача и ми подава ръка ... през тва време идват още 2-3 ченгета ... и НИКОЙ ама НИКОЙ нищо не прави за да изкара хората и от двете коли - пежото беше без предница общо взето ... всичките карантии по пътя ... а били примерни шофьори притежателите на пежо - както и да е .. кашкавал на 4 колела ... 4-ма човека без серьозни наранявания от другата кола имаше ... общо взето аз бях с най-силните наранявания от целата обстановка ...
И ...
по едно време единия вече с целото си нахалство докато ние се измъкваме а аз не мога много много да вървя вика - АЙДЕ излизайте че замириса на бензин !!! - МИ ЕЛА ПОМОГНИ БЕ ЛУМПЕН !!! ... тогава не можах да се нанервя но после като се сетих ми се ревеше от яд ... ченгетата написаха квото написаха ... дойде некъв човек от енергото да спре тока по стълба ... и тия се изметоха като без да звъннат на пожарната да дойде да го дигне тоя стълб ... мне - кво ги боли тех ... фанаха си пътя че единия даже предвид всичко квото става вика- "може да се наложи да платите СТЪЛБА !!!"
Викам - "ДААаааа ... нося си 20лева тъкмо да покрие щетата" и ме качиха в линейката ...
общо взето - мисля нищо никога няма да се оправи в тая дъжрава ... по късно след като видяхме протокола в който пише 0.23% процента алкохол за другия шофьор и тримата дето бехме пихме по една студена вода и обикаляхме заедно по булинс и т.н. да оправяме хавите покрай каското ... пича с пежото НЕ МОЖЕШЕ ДА СТОИ НА КРАКАТА СИ от поркане ... дали е било от нервната криза !!? аз въпреки че после ме туриха в количка за няколко часа стоях до последно прав и си тръгнах прав ...
незнам ... тия дни тръгвам пак да карам по малко но имам страхова невроза от идиоти които не могат да карат и просто имам чусвтото че ги надушвам от далече ... миришат на гъзария без покритие ... евалата съм праил на хора които карат по бързо но като видиш как си владее и знае колата просто ти става ясно за кво иде рече ... инак всеки може да смачка газта ... е аз продължавам да нямам катастрофа и се наложи да я проимам докато се возих ... тъпа работа ... сега като завали и ме въртят костите зверски ... ама майната му ... определено решението е ГАЗЕ 17-18 повлекло 2 пикли с него ... ЛЕКО да те чукне на кръстовище ... излизаш чупиш му главата с тръбата и си заминаваш ... познавам много пичаги дето са на тия години и нека не всички се афектират но голяма част са самонадеяни ...

Потребителски аватар
Magnum 357
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Magnum 357 » Съб 02 апр 2005 14:08

Лелеее 4ове4е,добре 4е сте живи. :!:
А зашто си 7 бона назад :?:

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Съб 02 апр 2005 14:08

vw_golf_2_Memphis написа:леле колко съжалявам за случилото се :cry:
радвам се че вие сте добре :!:
ама и количката бая е пострадала :(
тотална щета ли е?

да ... ако не беше удара с стълба може би щеше да е поправимо ... но просто сълба я довърши и целата работа беше на оцеляване ...

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Съб 02 апр 2005 14:19

Magnum 357 написа:Лелеее 4ове4е,добре 4е сте живи. :!:
А зашто си 7 бона назад :?:

ами те са повече ама ...

5200 е колата ... номера бла бла регистрации ... 180лв.
400лв. каско ... музика 600лв. консумативи 150лв. нейде ... гърне резонаторно 90кинта ... тунинг чип нов (въпреки че я купих с такъв) и колектори заедно 300 евро от ebay ... и бех на път да дам 600лв за спортен вал ... добре че не се стигна до тва ... грубо 7-8 бона ... колата вървеше точно колкото върви едно 16в. такова ...
сега ще ми изплатят макс 5 бона ... което ще рече че съм назад СЛЕД като ми ги дадат не е ясно кога - та назад ше съм само с 3 :twisted:
ко му плащаш ...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 02 апр 2005 14:27

Snaker написа:
тотална щета ли е?

да ... ако не беше удара с стълба може би щеше да е поправимо ... но просто сълба я довърши и целата работа беше на оцеляване ...

Зарежи колата, тя не става за нищо важното е, че ти и спътниците ти сте живи и здрави.Мога само да ти пожелая живот, здраве и това да ти е първата и последна тежка катастрофа :roll:

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Съб 02 апр 2005 14:38

NovobranecGT написа:
Snaker написа:
тотална щета ли е?

Зарежи колата, тя не става за нищо важното е, че ти и спътниците ти сте живи и здрави.Мога само да ти пожелая живот, здраве и това да ти е първата и последна тежка катастрофа :roll:

да така е брат ... мерси за пожеланието ...
той даже още на място там тоя пич таксиджията вика момчета ... на тая дата требе да заколите по едно агне всека година ... хех ...
проблема после беше че имам един баща дето е малко охрана към Булбанк и цел живот само железа дига тука из нас и е малко кибритлия ... и за целата работа аз отнесъх парсата :)) - въпреки че съм дрът пръч за женене аха аха да си изям боя деба :) ... а тия дни си купи нов патлак и му разправям въобще да не се явява в нас с тоя патлак щото ше ни изпотрепе тука той се хили - викам ко се хилиш - накрая ше са сборим - той се хили пак - а аз от катастрофата свалих 10 кила и съм като вейка ... :))
кво да права ... избивам го на майтап щото инак се спичам много яко и ме избива на агресия ...

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 02 апр 2005 14:54

Каква ще ти е новата кола.. пак VW, нали? :roll:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 02 апр 2005 15:04

Кофти работа,все пак сте се отървали без сериозни наранявания.
Колата я пускай на части след като ти мине огледа,така може да си върнеш част от парите.

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Съб 02 апр 2005 15:06

Pioneer написа:Каква ще ти е новата кола.. пак VW, нали? :roll:

уффф ... ами незнам ... както казах по-горе не ми върви явно с тая марка ...харесвах си колата ... винаги е била изпъната ... чиста ... един познат вика - еййй 5 лева входа в тая кола деба - ъпгрейди некой направих ... много завидяха други сякаш карам ферари деба и селяндурите ... а то си беше просто голф гти ... нищо което да е нещо кой знае кво ... и накрая стана тва ...
а и сега като тръгна да си търся кола ше гледам да е по-стара по евтина ... мисля си за неква хонда ... не ми се дават толкоз пари вече просто ... минава някой - смачква ти колата ... системата те досмачква още повече и всичко което си давал покрай колата е като наливане от пусто в празно ... тия пари аз да не ги бера по дърветата ... а и здравето ми и то си има предели ... а и на по-старата нема да ме яд толкоз като че ли ...

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joe » Съб 02 апр 2005 15:45

малий, малий, малий, да не се случва на никой подобно нещо...
тази кола верно ти е спасила живота - ако беше някоя сапунерка щеше да се згъне на 2... малий, малий...
Ами тия ченгета... всеки НОРМАЛЕН човек при подобна ситуация ще се втурне да помага... стояли и гледали... баси педалите...
... а на колата - майната и! важното е че си останал жив!!!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 02 апр 2005 15:52

Братле много съжалявам са случилото се и се радвам, че всички сте живи и здрави. Кола се купува ама здраве не, така че това е най-важното.
Пича с Пежото явно не е някое просто гъзарче за да мине с 0.23 промила и има хора зад гърба си. Що се отнася за полицайте - просто ще го оставя без коментар защото каквото и да кажа няма да е достатъчно.
Ако мислиш че някой може да помогне с нещо казвай.

П.С. Не му е сега времето и мястото, но ако си спомняш имахме спор с тебе за бързото каране и т.н. Кой излезе прав в случая ?????
И накрая един въпрос - Не ти ли идва да го намериш въпросния келеш и да го възпиташ малко???

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Съб 02 апр 2005 16:16

брех брат аз чак са чувам ... еми ко да ти каа - кофти работа ... поне сте се отървали ... нема се косиш друга колица ше спастриш

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”