Решил съм да си копувам VW Golf 3 1.6i 101к.с. 1997 г. на 92 000 км. Колицата изглежда супер запазена и е GTI изпълнение с двигател от Golf 4. Искам да си кажете мнението дали си заслужава да я взимам или да търся нещо друго.Много ще съм благодарен ако ми бъде отговорено,предварително благодаря.
заглавието mod edit: dobrinb
Какво мислите за този VW Golf 3 1.6i 101к.с. 1997 г.?
- LLCool
- Автомобил:
- Двигател:
Vw Golf 3-GT-GTI пакет
Данни:
Дата на производство - август 1997 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 101 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 92000 км
Цвят - Черен
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Уникат, Реални км. сервизна книжка, един собственик, гаражна, като нова, отлична, без драскотина, GTI пакет, грапав волан, грапава топка, 2бр. ключ, 2бр. дистанционни, новият мотор, рекаро салон, лети джанти OZ 15' 195-50-15, нови гуми, чупещ волан, бял фейст, бели мигачи, черни стопове HELLA, сенник заден капак, прагове, вежди, трети стоп, халогени, тон. стъкла, задни подглавници, 4ел. стъкла, 2Airbags, ел. огледала, нагреватели огледала, черна перла, чисто нова резервна гума, крик, ключ не използвани, чисто нова запалка не използвана, в колата не е пушено, нов внос, транзитни номера+гражданска
Това са му данните на голфчето!
Данни:
Дата на производство - август 1997 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 101 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 92000 км
Цвят - Черен
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Уникат, Реални км. сервизна книжка, един собственик, гаражна, като нова, отлична, без драскотина, GTI пакет, грапав волан, грапава топка, 2бр. ключ, 2бр. дистанционни, новият мотор, рекаро салон, лети джанти OZ 15' 195-50-15, нови гуми, чупещ волан, бял фейст, бели мигачи, черни стопове HELLA, сенник заден капак, прагове, вежди, трети стоп, халогени, тон. стъкла, задни подглавници, 4ел. стъкла, 2Airbags, ел. огледала, нагреватели огледала, черна перла, чисто нова резервна гума, крик, ключ не използвани, чисто нова запалка не използвана, в колата не е пушено, нов внос, транзитни номера+гражданска
Това са му данните на голфчето!

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
LLCool написа:незнам,просто ме интересува дали да давам толкова пари за точно този голф или да си търся друг
И все пак колко пари са толкова пари?
Това си е чист GT, такова нещо като GTI Пакет няма - 100% съм сигурен че с тоя двигател не е с 5 болта на главините..
Гледам цвета е черен тъй че аз съм пристрастен - За покупката. Но си харчи и е по скъпа за поддръжка от 1 голф 3ка 1.8 90 кончета примерно 93та

- LLCool
- Автомобил:
- Двигател:
Еми толкова пари са 7000 лв. Просто ми хареса защото търся кола над 96-та година, а пък и от доста време съм си почитател на Голф 3.
П.П. А това, че е GTI изпълнение означава че фейстлифта и е като на GTI-ката, иначе се води 1.6i GT 101к.с. И ако може някои да каже колко харчи ще съм много благодарен. И последно какво ще кажете за варианта да си търся Golf 3 GTI 115 или 150 - кой двигател си заслужава и какъв разход имат давата по отделно,предварително благодаря.
П.П. А това, че е GTI изпълнение означава че фейстлифта и е като на GTI-ката, иначе се води 1.6i GT 101к.с. И ако може някои да каже колко харчи ще съм много благодарен. И последно какво ще кажете за варианта да си търся Golf 3 GTI 115 или 150 - кой двигател си заслужава и какъв разход имат давата по отделно,предварително благодаря.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
LLCool написа:Допълнителна информация:
Уникат, GTI пакет, грапав волан, грапава топка, новият мотор, бял фейст, сенник заден капак, чисто нова резервна гума, крик, ключ не използвани, чисто нова запалка не използвана
алеле майкооооо е те тия екстри...
още не мога да спра да се хиля...

това е писано от човек който хал хабер си няма какво продава. гледа колкото може повече глупости да пише за колата та да има обем написаното понеже рядко някой се задълбава много да чете.
мотора е най вероятно AFT-него го спрягат редовно като "новия мотор" и мотор от Г4. няма начин колата да е пусната в производство с мотор от още непроизведена кола ве хора! по скоро Г4 е с тоя мотор ама и това не е така... както и да е...
7к е безобразие!
гледай я, ако ти е на сърце и имаш парата-взимай я. само, моля те тия "екстри" дето ги е написал оня чук-не ги споменавай на никого че ше ти се смеят много...

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво мислите за това!!!
Звучи добре, кач пара ти искат?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”