...brabus, gas, musura
По каква точкова система оцениха колите в категория- тунинг...резултати....от VW събора става дума...щото нещо на корупция ми мирише

jafara написа:Ееее Дон Хуан ... без награда ли си останал ..... тц тц тц тц .... голфа беше моят фаворит за оптичния ама![]()
Tyan написа::twisted: ще делнат ....няма да делнат .... ще делнат ...няма да делнат
Дон Хуан Голфа написа:Tyan написа::twisted: ще делнат ....няма да делнат .... ще делнат ...няма да делнат
Е баце ти си моя фаворит в отговорите по темите...хахахахаха
P.S.
Трябва да се събереме на по домашна ракийка
Vextor написа:Поне покажи кой е спе4елил за да кажем и ние своето мнение![]()
За корупция не може да става дума на толкова ниск ниво . Наградата за 1-во място е била Филтър + 50 лева вау4ер , на такава награда какъв е подкъпа >![]()
![]()
![]()
Дон Хуан Голфа написа:jafara написа:Ееее Дон Хуан ... без награда ли си останал ..... тц тц тц тц .... голфа беше моят фаворит за оптичния ама![]()
Eми брато така е като не си плащам членския внос не печеля![]()
Въпреки всичко си сложин днес отзад лайсната на рег. номер с логото на форума....без коментар
niikoo_1 написа:Дон Хуан Голфа написа:jafara написа:Ееее Дон Хуан ... без награда ли си останал ..... тц тц тц тц .... голфа беше моят фаворит за оптичния ама![]()
Eми брато така е като не си плащам членския внос не печеля![]()
Въпреки всичко си сложин днес отзад лайсната на рег. номер с логото на форума....без коментар
Баце аз ще ти отговоря:
Кола с джанти Алесио няма място в челната в класацията на първите, надявам се няма да се разсърдиш.
niikoo_1 написа:Баце могат да струват колкото и две коли, на мен лично изобщо не ми харесва как си направил колата си, прекалено ми е претрупана отвън,![]()
Всеки има право на вкус и мнение.![]()
А това, че колата ти има фенове е вярно, ама за всяко нещо си има хора.
Чувал съм отдавна за Zender и MS design, ама явно ти си повече фен на Показния Show тунинг, а не на Go и Performance
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта