Здравейте, смятам да закупя passat 3.2 FSI 4MOTION, и затова търся всички възможни мнения за този автомобил. Досега съм карал Honda Accord, но този месец се случи така че ми се даде един Taureg V10 и бях доста изумен от усещането и конфорта (все пак са немци), така че ме интерсува надеждността, поддръжката, с какви бели мога да се сбълскам и т.н. също е автоматична скоростна кутия с tiptronic (автоматичната скоростна кутия ми е изизскване).
Цената няма да е коментирам линията на която съм се спрял е HIGHLINE.
И за да не ме питате защо се отказвам от Honda не е заради автомобила, а заради срташно "бързото" обслужване в сервизите от типа ще поръчаме и другата седмица и т.н. просто представителите са абсолютен SHIT.
Съвет за PASSAT
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Ей това е въпросния Пасат, пресни снимки от изложението. Повече можеш да намериш ето тук. Колата е уникална, ама и цената 93500 лева също е уникална. Ако можеш да си го позволиш и си решил да ги дадеш за този Пасат - какво по-хубаво.

dobrinb написа: Колата е уникална, ама и цената 93500 лева също е уникална. Ако можеш да си го позволиш и си решил да ги дадеш за този Пасат - какво по-хубаво.
цената е 77231 лв с ДДС

направо подарък за такова бижу

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:dobrinb написа: Колата е уникална, ама и цената 93500 лева също е уникална. Ако можеш да си го позволиш и си решил да ги дадеш за този Пасат - какво по-хубаво.
цената е 77231 лв с ДДСна сайта на http://www.volkswagen.bg/
![]()
![]()
направо подарък за такова бижу
ама без допълнителното обурудване

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Тук със сигурност няма човек, който да има преки наблюдения в/у тази кола.
Интересното при нея е, че по данни на производителя е по-икономична от варианта 2.0 TFSI (турбо 200 кс.)
При базова цена 35 000 + евро, ако наистина си склонен да дадеш толкова много пари, аз бих те посъветвал да изчакаш още малко и за около 40 000 евро да купиш Пасат R36.
Интересното при нея е, че по данни на производителя е по-икономична от варианта 2.0 TFSI (турбо 200 кс.)
При базова цена 35 000 + евро, ако наистина си склонен да дадеш толкова много пари, аз бих те посъветвал да изчакаш още малко и за около 40 000 евро да купиш Пасат R36.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”