голф или японска кола
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф или японска кола
какво да си купя голф след 1996 или японска кола - авенсис , акорд , сивик,примера,какъв избор да направя, като ми кажете каква е разликата в цената и качеството , няма единомислие , че голф е добра кола - много са противоречията, и каква е разликата в цената на поддръжката
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Първо се ориентирай каква кола ти трябва и за какво. Защото от всичките марки и модели, които изброи в двете теми, има съвсем малко, които да са сходни (т.е. в един клас). Не може да сравняваш Голф с Авенсис, Лагуна, Вектра, и каквото още там изписа. Може да се сравняват коли в еднакви или поне близки класове.
Освен това кажи за какви пари говорим, и коя година на производство горе-долу - иначе е само тракане по клавиатурите !
Освен това кажи за какви пари говорим, и коя година на производство горе-долу - иначе е само тракане по клавиатурите !
-
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:Първо се ориентирай каква кола ти трябва и за какво. Защото от всичките марки и модели, които изброи в двете теми, има съвсем малко, които да са сходни (т.е. в един клас). Не може да сравняваш Голф с Авенсис, Лагуна, Вектра, и каквото още там изписа. Може да се сравняват коли в еднакви или поне близки класове.
ами не повече от 10 000 , за 10 000 какъв Голф мога да си взема и каква японска кола има ли за едни и същи пари става въпрос и за голф и за японското , а иначе класа също е важен , само не знам като голфа е по нисък клас какава е разликата в цената с японските например?4-ка мога ли да взема за тези пари ?
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf4oli написа:ами не повече от 10 000 , за 10 000 какъв Голф мога да си взема и каква японска кола има ли за едни и същи пари става въпрос и за голф и за японското , а иначе класа също е важен , само не знам като голфа е по нисък клас какава е разликата в цената с японските например?4-ка мога ли да взема за тези пари ?
Я виж : http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... 2770384873
Избрах най скъпата ако се поровиш ще видиш още бая
-
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:golf4oli написа:ами не повече от 10 000 , за 10 000 какъв Голф мога да си взема и каква японска кола има ли за едни и същи пари става въпрос и за голф и за японското , а иначе класа също е важен , само не знам като голфа е по нисък клас какава е разликата в цената с японските например?4-ка мога ли да взема за тези пари ?
Я виж : http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... 2770384873
Избрах най скъпата ако се поровиш ще видиш още бая
мерси , как вървят цените , чувал съм , че в този сайт са множко надути верно ли е ?искам съвети , тъй като ще взимам кола , очаквам помощ, на кой двигетел да се доверя немския или японския , за кола на старо ???как ще е поддръжката сравнена в ценово отношение
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Един колега ся си търси кола до 10к и гледа доста японските/не иска ФВ груп щото му краднаха А3ка и полицая му казал си не зима ФВ/.Това което видях е че в годините 90-2000 хубавите коли са Хонда Сивик/стария модел дето прелича на жаба/ и Хонда Прелюд/ама е спортна и с 2 места/ - всичко друго отвън и отвътре изглежда тоооотално зле -визията им е на кола от началото на 80те/особенно Тойотите -королата им от 80те изглежда по добре от тая от 90те/ и ако ще да са най-здравите коли на света няма никъв смисъл да си купиш 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=#663728
фани пусни още 35 теми-ще събереш тонове повече информация по един и същи въпрос...
фани пусни още 35 теми-ще събереш тонове повече информация по един и същи въпрос...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”