Колего много ще сам ви благодарен ако някой ми каже вариант как да си прехварля колата на мое име ако инвалида на който се води колата е по4инал?
mod edit: vaskoto1
ВъПРОС ОТНОСНО ИНВАЛИДИТЕ
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
mishu написа:Интересен вАпрос! Нямаш ли пълномощно?
най-вероятно колегата има пълномощно, но то е от името на собственика (починалия инвалид), а не от името на наследниците му - деца, братя, сестри и т.н.
Принципно, добрия вариант е да ти прехеърлят колата роднините без да се правят на интересни, но нищо чудно да те изнудят за някой лев отгоре

По принцип имам палномошно в което е описано 4е мога да правя аквото искам с колата,но ако искам да си я прехварля ми искат декларация от инвалида а след като е по4иналтрябва да обиколя вси4ки наследници за да взема от всеки един палномошно 4е няма претенции кам колата да се види семеиното положение на инвалида и ако има жена се проверява дали не далжат нещо на даржавата,вапреки 4е незнам за какво е това.А вапроса ми е дали някои знае на4ин да заобиколя вси4ки тези глупости?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А търсачката някой ползва ли? Пълномощното е недействително от момента, в който инвалидът е починал. Как става прехвърляне на МПС има описано в темата FAQ. Това със семейното положение, щеше да е от значение, ако инвалидът беше жив. Сега ти трябва удостоверение за наследници, за да видиш кои са и да ходиш да ги молиш. Не ти е завидно положението. Един от наследниците да каже, че не ще да прехвърля, и се вкарваш в дълго, неприятно и скъпо приключение. Потърсете малко, има отговори на всички въпроси тук във форума...
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="mishu"]Интересен вАпрос! Нямаш ли пълномощно?[/quot
Какво стана с прословутото българско образование?Бахти 1 изречение 4 грешки.Почват да ме дразнят такива.Толкоз пък да са тъпи.Айде препинателни знаци как да е ама ВАПРОС,САМ,ПРЕХВАРЛЯ ся...туй на какво прилича?После ще питат полудява ли българина?Ми не,не полудява а изпростява.
Какво стана с прословутото българско образование?Бахти 1 изречение 4 грешки.Почват да ме дразнят такива.Толкоз пък да са тъпи.Айде препинателни знаци как да е ама ВАПРОС,САМ,ПРЕХВАРЛЯ ся...туй на какво прилича?После ще питат полудява ли българина?Ми не,не полудява а изпростява.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”