Според мен ДА

Пускам снимки на 2 коли познати на форума , снимани с телефон - с две думи не са професионални,но пък колите си ги бива

Предупреждавам феновете на "сток изпълненията" да не ги гледат и да не коментират

p.s.
DIZA

.:Stef4o:. написа:Супер са голфчетата....мнооо кефат.Браво![]()
![]()
Дон Хуан Голфа написа:.:Stef4o:. написа:Супер са голфчетата....мнооо кефат.Браво![]()
![]()
Мерси колега![]()
p.s.
Видях че си от Перник и искам да ти споделя, че в събота на връщане от драга на Божура се изръчках с една Г3-ка TDI (с пернишка регистрация с джанти от Ауди и тунинг стопове) и след като ги задминах след 300 метра трябваше да намаля че имаше трафик и тея тапанари щеха да ме одарят отзаднаправо им пушепа гумите от голфа !!!Много се замислих дали да не се самонакажат
ама викам ае не ми се занимава....
Просто нямам думи щяха да ми изпочупят колата
.:Stef4o:. написа:Дон Хуан Голфа написа:.:Stef4o:. написа:Супер са голфчетата....мнооо кефат.Браво![]()
![]()
Мерси колега![]()
p.s.
Видях че си от Перник и искам да ти споделя, че в събота на връщане от драга на Божура се изръчках с една Г3-ка TDI (с пернишка регистрация с джанти от Ауди и тунинг стопове) и след като ги задминах след 300 метра трябваше да намаля че имаше трафик и тея тапанари щеха да ме одарят отзаднаправо им пушепа гумите от голфа !!!Много се замислих дали да не се самонакажат
Отпред на решетката пишеше ли TDI ?и черен ли беше голфа?
иначе много кофти постъпка от тяхна страна
Дон Хуан Голфа написа:.:Stef4o:. написа:Дон Хуан Голфа написа:.:Stef4o:. написа:Супер са голфчетата....мнооо кефат.Браво![]()
![]()
Мерси колега![]()
p.s.
Отпред на решетката пишеше ли TDI ?и черен ли беше голфа?
иначе много кофти постъпка от тяхна страна
Да беше черен!
бях с колегата ILIEV77 движехме се дваматаи той ми звани и вика ае да ги накажеме, щото от такива като тях ми писна по улиците...ама аз му викам "заеби дай да ходим за мастика"
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта