За малко...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

За малко...

Мнениеот lyubobg » Чет 08 юли 2004 22:03

съжелявам ако има грешки в кирилица, но написах първо на латиница, после се сетих за изискванията и го преведох с редактора на АБВ...
===========
влизам във форума щото човек като се оплаче си е друго. за пореден път се удивявам какви селяни има по пътя, повечето твърдят че са с голфове, ама напоследък наблюденията са ми за тези с АУДИ
въпреки че ВВ и ауди е почти все едно.

та караме си с жената към луково(по пътя за своге) по дефилето и по едно време едно ауди едвам взема завоя навлязъл в моята лента наполовина и не му стигаше и като взе завоя влезе и още повече. аз си бях с 80
ако бях с по ниска или по висока скорост нямаше да мога да изляза толкова бързо извън пътя и да се върна обратно (защото нямаше място) та разминах се на косъм, чудя се откъде извадих такъв рефлекс, щото пича ми излезе от скрит завои.. които е ходил към Своге знае пътя...

и са ква е равносметката пак стигаме до познатата ситуация - селяните и малките камъчки няма да се свършат :)

А на горкия голф много му се събра - цяла нощ сънувах че го крадоха, днес замалкo не го потроших целия, после ръчната спирачка като я дръпнах ми остана във ръката,а за капак жената понеже е много умна и се стори че задна дясна врата се отваря във време на движения и я хвана за палеца с които се заключва да я затваря.. естествено резултата беше да и остане в ръката :Д
та така ме е яд на целия ден днес че е време за бира и разни други такива неща :roll:

BOSS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Кофти работа

Мнениеот BOSS » Чет 08 юли 2004 22:09

Наистина неприятна история, като тръгнеееее и край няма.
Към Соге пътя е повече от ужасен едно че е само завой след завой, ами е и като на гробищата, непритна история е там. :(

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 09 юли 2004 0:02

Съжалявам много.

Селяните винаги ще си ги има както и дупките, важното е ние да сме добре, а колите се поправят.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 09 юли 2004 11:24

не се ядосвай има каръшки дни , пий една бира и гледай положително 8) :P

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

мислех си

Мнениеот lyubobg » Пет 09 юли 2004 11:31

Pichaga написа:не се ядосвай има каръшки дни , пий една бира и гледай положително 8) :P

мислех си да ги догоня както бяхме 2-ма в колата пичаги и да направим това което ти направи с ония като ги хвана да ти бутат голфа :twisted: ама в тея завои аз докато обърна те щяха да имат огромна преднина и щеше да е маса трудно гоненето...
а и не е ясно дали беше от селяния или просто беше изгубил управлението или беше леко заспал.. случва се, и в този вариант боя щеше да е излишен

Потребителски аватар
Rado
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Rado » Чет 15 юли 2004 20:07

НА такива му е бои маиката шот такива газат децата по патищата
заспал бил..... варжи му два шамара да не спи друкпат

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Вто 20 юли 2004 22:01

Хм, знаеш ли, то да не върви сега нещо по "Ауди"-тата, защото имах същото преживяване. На прибиране от Кърджали наближавам Асеновград навлизам в някакво село с към 100, като съм махнала крака от газта. Изведнж фискирам, че на около 50-70 м пред мен в моето платно се движи с муцуната напред една 80-ца. Гледахме се към 1-2 секунди, след което аз "кучки", той гледа :shock: ... и в един момент жената до него заръкомаха и пича се стресна и "приклякане" си влезе в неговото платно. Нищичко не разбрах, водачът, така над 35г беше и какво правеше... Просто не ми се мисли, вярно, че бяхме с колани, ама кьорфайда.... после даже не питах мацката до мен/защото беше заспала по едно време/ дали е разбрала...

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 21 юли 2004 12:56

май наистина не върви сега нещо по "Ауди"-тата :)

Потребителски аватар
Paiser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Paiser » Сря 21 юли 2004 19:37

Кретени по улиците има всякакви..... и карат какви ли не коли :roll:

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Сря 21 юли 2004 20:02

и аз тази година имах проблем с едно ауди 80.Беше петък 13 :twisted: Нали карам си в града и застигам аудито,оня беше включил аварийните аз реших да го задмина,тръгвам да го изпреварвам и ония и той дава газ, а насреща ми идваше кола,всичко се размина на сантиметри :shock:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Сря 21 юли 2004 20:22

И аз съм я имал тази ситуация... Ама при мен беше 90 2.3... С коли отсреща, които също се изпреварват... Абе веселба... Всякакви идиоти има... Само че не знам кога ще им дойде акъла в главата... Някой беше казал (според мен с право), че ако при изпреварване изпреварваната кола дава газ колкото може, това си е опит за убийство... Особено ако насреща идват коли... Абе изроди има всякакви... :evil:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”