===========
влизам във форума щото човек като се оплаче си е друго. за пореден път се удивявам какви селяни има по пътя, повечето твърдят че са с голфове, ама напоследък наблюденията са ми за тези с АУДИ
въпреки че ВВ и ауди е почти все едно.
та караме си с жената към луково(по пътя за своге) по дефилето и по едно време едно ауди едвам взема завоя навлязъл в моята лента наполовина и не му стигаше и като взе завоя влезе и още повече. аз си бях с 80
ако бях с по ниска или по висока скорост нямаше да мога да изляза толкова бързо извън пътя и да се върна обратно (защото нямаше място) та разминах се на косъм, чудя се откъде извадих такъв рефлекс, щото пича ми излезе от скрит завои.. които е ходил към Своге знае пътя...
и са ква е равносметката пак стигаме до познатата ситуация - селяните и малките камъчки няма да се свършат

А на горкия голф много му се събра - цяла нощ сънувах че го крадоха, днес замалкo не го потроших целия, после ръчната спирачка като я дръпнах ми остана във ръката,а за капак жената понеже е много умна и се стори че задна дясна врата се отваря във време на движения и я хвана за палеца с които се заключва да я затваря.. естествено резултата беше да и остане в ръката :Д
та така ме е яд на целия ден днес че е време за бира и разни други такива неща