какво ще кажете за ПОЛО 1,9TDI 98г. комби
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:nicki4 написа:90к.с е аз звънях и питах склонен е да свали цената до 5600лв какво ще кажете заслужава ли си тоз модел с тези параметри за семейна кола с малко дете.
незнам дали ще ти се събира детска количка, столче и т.н. вътре.
малка е според мен за семейна.
по-скоро за градска кола за жена
много точно казано...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Стори ми се, че прочетох някъде "комби". Тва по въпроса за детската количка и багажа.
А иначе си е тясничко вътре. Ако си едричък ... Аз в полото на тъста си опъвам доста назад седалката и зад мен трудно се сяда. А съм 175см само. И като я бутна назад пак не ми е много комфортно. Току-що купих семейна кола - пасатор комби, като първоначално мислех да купуивам ауди100/ц4. Аудито повече ме кефи, но в пасатора е по-удобно.
И си помисли за поддръжката на кола '98 година тди.
А иначе си е тясничко вътре. Ако си едричък ... Аз в полото на тъста си опъвам доста назад седалката и зад мен трудно се сяда. А съм 175см само. И като я бутна назад пак не ми е много комфортно. Току-що купих семейна кола - пасатор комби, като първоначално мислех да купуивам ауди100/ц4. Аудито повече ме кефи, но в пасатора е по-удобно.
И си помисли за поддръжката на кола '98 година тди.
полото е комби, мой човек отиде да го провери вика че не заслужава тези пари, защото фара му бил счупен, бил одраскан на няколко места, седяла вънка на повече от месец и пластмасите се изпекли, километража показвал 240хил., отмъкнали са му стереото висяли кабелаци, личало си че е била много карана колата и ми препоръча да не ходя да го взимам, щото не си струвало тези пари междудругото смъкнал на 5400лв.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”