KATALOG ZA TRANSPORTER NQKI DA IMA
А на кирилица кой ще се сети да пише?
vasstop
TARSQ KATALOG
katalog za transporter
ami katalog za skorostna kutiq i elinstalaciq
ako moje6 pomogni
Имаш Кредор точно вдясно над полето за писане!
Следващия път ще ти изтрия съобщението.
vasstop
ako moje6 pomogni
Имаш Кредор точно вдясно над полето за писане!
Следващия път ще ти изтрия съобщението.
vasstop
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
много проспекти, на немски повечето
http://vwpix.terlinden.com/
а за скоростите си има книжка, там има и инсталацията, питай в книжарницата, подобна съм виждал само за Т4, не знам за кой модел търсиш. Успех!
http://vwpix.terlinden.com/
а за скоростите си има книжка, там има и инсталацията, питай в книжарницата, подобна съм виждал само за Т4, не знам за кой модел търсиш. Успех!
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам на .pdf за двигателя и скоростите но е на немски и ме съмнява че ще ти свърши работа, ако искаш дай емайл и ще ти го пратя или кажи какъв е проблема и ще се опитам да ти помогна.
А и още нещо, Т2/Т3 1,6 TD, JX= Golf, Passat, Jetta 1,6 TD JR/J(P?) разликата е минимална в двигателите и ел. инсталацията, така че книга за Голф 2 ще ти свърши същата работа.
А и още нещо, Т2/Т3 1,6 TD, JX= Golf, Passat, Jetta 1,6 TD JR/J(P?) разликата е минимална в двигателите и ел. инсталацията, така че книга за Голф 2 ще ти свърши същата работа.
Последна промяна от rusty на Съб 16 апр 2005 23:24, променено общо 2 пъти.
rusty написа:Аз имам на .pdf за двигателя и скоростите но е на немски и ме съмнява че ще ти свърши работа, ако искаш дай емайл и ще ти го пратя или кажи какъв е проблема и ще се опитам да ти помогна.
nedko62@abv.bg
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”