Задигнаха ми каручката
Задигнаха ми каручката
от Младост Голф 3 син металик , РВ 2142 АН ако някои я види да ми се обади .... братчета Голф 3 била най-крадената кола така казаха ченгетата.... Имам каско във Витоша някакви впечатления ???
Абе на човек като не му върви 
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
абе не знам ква държава сме ама ...
Голф 1 има откраднат преди месец .... даже не бил кабрио.... транзитни номера, от Италия човека си го купил да си носи багаж
Не знам но мисля пак VW да си взема ... но може би ще е чак след събора 
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много лошо и неприятно
само да напиша и аз нещо което не е много успокояващо но забрави да си видиш колата по улицата
тея коли се крадат или за части или за откуп или за изваршване на някое престапление и после се палат.няма никои да си играе да се му4и да я оправя за да си я кара (рама,документи,двигател) все пак е кола за 5000лв а не за 50 000 ,за Витоша са точни поне при удари но ако правиш застраховка пак БУЛИНС вращат ги бързо
само да напиша и аз нещо което не е много успокояващо но забрави да си видиш колата по улицата
тея коли се крадат или за части или за откуп или за изваршване на някое престапление и после се палат.няма никои да си играе да се му4и да я оправя за да си я кара (рама,документи,двигател) все пак е кола за 5000лв а не за 50 000 ,за Витоша са точни поне при удари но ако правиш застраховка пак БУЛИНС вращат ги бързо
- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Моите искрени съболезнования
. Т'ва което bluefen казва си е много верно. Не се надяваи колата да ти бъде върната. Има естествено винаги некъв маък % шанс и най вече надежда Единствената надежда която ти остава е да чакаш Витоша да ти покрият загубите (едва ли ще е бързо, ама те да ги дадат кинтите, пък нека да е по късно). Пък кражби ще има винаги квито и мерки да се взимат. Дано не се случва никому. Мамка им 
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Eга ти загубената държава/Искрено ти поднасям моите съболезнования.Засега чувам , че са добре "Армеец" преди 3-4 години са правили "маникюр" на пръсти за да не се пипа.
Ако мерна във Варна ще имам в предвид, но както пис аколегата тези коли се крият и после на части.
О и номера ти е нещо връзкарски. Пък и Филибето ми е тръпка.Наострям се.
Ако мерна във Варна ще имам в предвид, но както пис аколегата тези коли се крият и после на части.
О и номера ти е нещо връзкарски. Пък и Филибето ми е тръпка.Наострям се.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”