ПОМОЩ -спешно /часът на ТР4 е с 4 мин. напред/

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

ПОМОЩ -спешно /часът на ТР4 е с 4 мин. напред/

Мнениеот Dobromirski » Вто 31 юли 2007 12:53

Здравейте,
Имам нужда от помощ !!!!!!!
С две думи, на влизанае в Бургас по магистралата , карам на фарове както си му е редът и под моста на отбивката за Айтос..стоп палка.
-Господине спряхме Ви за превишена скорост, заповядайте при колегата.А пред мен тъкмо тръгва спрял джип.
-Май отново ще почнете да ми обеснявате как радар детектора в колата ми не се е задайствал поради това, че...бла бла бла... сигурен съм, че не сте ме засекли мен!
-Ето има си дата и час !
Поглеждам тр4 и той показва засечен в 11.22
-Чакайте да ида до колата, да видим дали поне сте си сверили часовника ! Отивам до колата ...часът 11.19 !!!!!
Викам момчета , кво става тук ???
-Ама той твоят часовник не е верен .
Адосах се извиках приятелката и пред тях набирам 180 ---"11 часа и 20 минути...пииипппп"
- нещо да кажете ???
-Не пречи, че е напред важното е да не е назад !!!
Та работата е ясна, бутнали са часовника напред, спират те даваш им пари и те пускат , все до 5 минути ще си намерят някой бунак на който да напишат акт за да оправдат записа в радара.Само, че мен побързаха много рано да ме спрът и се оказва че са ме "засекли" 4-5 минути след като съм минал от там !
В трите реда на акта съм писал възражение :
"часът на засичане на тр4 е 11.22 мин, което не отговаря на действителността сравнен с часът от телефон 180 в присъствието на въпросните служители и един свидетел-Зорница Здравкова Игнатова..ЕГН...."
Въпросът ми е :
1.по какъв начин точно да възразя на въпросната ситуация?
2.Могали да пусна въпросната жалба в 3-дневен срок по пощата , тъй като съм на почивка и нямам намерение да бъхтя 100 км ако ще е за тоя дето духа ?
Благодаря предварително !!!

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Вто 31 юли 2007 12:58

Жалба пишеш, след като си вземеш наказателното постановление (тогава започва да тече и срока за обжалване - трите дни). А от възражение май особен смисъл няма, всички отиват в "кръглата" папка. В жалбата опиши точно ситуацията, пиши също, че и някой е тръгвал баш пред теб... Виж тук, ще ти е полезно...

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Вто 31 юли 2007 13:21

zmej написа:Жалба пишеш, след като си вземеш наказателното постановление (тогава започва да тече и срока за обжалване - трите дни). А от възражение май особен смисъл няма, всички отиват в "кръглата" папка. В жалбата опиши точно ситуацията, пиши също, че и някой е тръгвал баш пред теб... Виж тук, ще ти е полезно...
:да:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”