100% . Ще си кyпувам радар детектор
- zdravko_1
- предупреждение за БАН
- Автомобил:
- Двигател:
100% . Ще си кyпувам радар детектор
предложение към модовете. направете ВАЖНА темата за радар деткторите. В смисъл МАРКА,ЦЕНА,+,-, и др екстри. кой модел си заслужава парите
Последна промяна от zdravko_1 на Чет 02 авг 2007 9:41, променено общо 1 път.
Еее, готино е да имаш такъв детектор. В България може да послужи
Но тука където живея не става хватката. Радарите са като пистолети и полицаите се целят в който автомобил искат и го засичат. Това е въпрос на два импулса от страна на радара и няма време за реакция. Чувал съм че има някакви бои или не знам си какви покрития, дето се слагат отпред на колата и които "поглъщат" радарните импулси. Но какво е, що е не съм се интересувал.

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
provigo написа:Еее, готино е да имаш такъв детектор. В България може да послужиНо тука където живея не става хватката. Радарите са като пистолети и полицаите се целят в който автомобил искат и го засичат. Това е въпрос на два импулса от страна на радара и няма време за реакция. Чувал съм че има някакви бои или не знам си какви покрития, дето се слагат отпред на колата и които "поглъщат" радарните импулси. Но какво е, що е не съм се интересувал.
Скоро повтаряха една от сериите на " 5 th Gear " където само при една от системите имаше 100% противодействие на радарите - ама в UK се третира като нарушение използването и - защото смущаваше радара и го кара да регистрира или грешка или да показва 0 км/ч

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1 ... 0%B5&meta=
Виж колегите от клуба на СААБ кво са писали
http://saab-club.com/forum/viewtopic.ph ... c17c042b92
Виж колегите от клуба на СААБ кво са писали
http://saab-club.com/forum/viewtopic.ph ... c17c042b92
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
веселин написа:provigo написа:Еее, готино е да имаш такъв детектор. В България може да послужиНо тука където живея не става хватката. Радарите са като пистолети и полицаите се целят в който автомобил искат и го засичат. Това е въпрос на два импулса от страна на радара и няма време за реакция. Чувал съм че има някакви бои или не знам си какви покрития, дето се слагат отпред на колата и които "поглъщат" радарните импулси. Но какво е, що е не съм се интересувал.
Скоро повтаряха една от сериите на " 5 th Gear " където само при една от системите имаше 100% противодействие на радарите - ама в UK се третира като нарушение използването и - защото смущаваше радара и го кара да регистрира или грешка или да показва 0 км/ч![]()
![]()
Струваше някъде към 350 паунда.
На това му се вика антирадар а колегата май питаше за радар детектор.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Първи сайт за радар-детектори (тук, във форума им можеш да намериш на практика всичко, което те интересува).
Втори
Трети (в момента има някакви проблеми, но се надявам скоро да се разрешат или да посоча друг, действителен адрес).
Освен това - една тема от форума, втора, трета, четвърта, пета, шеста - да продължавам ли с резултатите от търсачката, или сам(а) ще се справиш ?
Втори
Трети (в момента има някакви проблеми, но се надявам скоро да се разрешат или да посоча друг, действителен адрес).
Освен това - една тема от форума, втора, трета, четвърта, пета, шеста - да продължавам ли с резултатите от търсачката, или сам(а) ще се справиш ?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”