Здравейте колеги! Проблемът ми е следният! Абс ел. модулът ми е неправилно кодиран или там квото е .... ама НЕ РАБОТИ! и тъпия Италианец е отскубнал тестовата лампа на АБС-а! Тва ок! Преживях го .... миналата седмица си сложих дискови спирачки отзад и понеже нямам намеринеи да търся АБС ... затапих абс датчиците че и без това нямаше дупки за тях в новите оси! Обаче после ... изненедващо почна да ми свети лампата за ръчната(червената с одивителния) и то светва винаги 2 мин някъде след като съм запалил иначе си огасва при палене след проверките! Та мисълта ми е има ли начин да го излъжа датчиците че имат сигнал или ... каов да направя за да не свети лампата!!!!
Благодаря предварително!

Има ли начин да се излъже АБС датчик?
Лампа
Ми махаш и лампата на ръчната....
+ нема да свети
- предполага че ще свети като ти намали спирачната течност ама и без тва немаш АБС...
+ нема да свети
- предполага че ще свети като ти намали спирачната течност ама и без тва немаш АБС...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не, не играе роля на маса. Кабела е двупроводен.
От самия ABS обаче не би трябвало да ти светне лампата за ръчна/ниво. поне така си мисля, де!
По-скоро нивото или датчика му трябва да погледнеш.
Сложното ще стане, ако се окаже, че помпата се е..ва нещо
А да емулираш датчиците... не знам. Би трябвало да може да им се пусне сигнал от някакъв генератор, но да не стане още по-голямо мазало
От самия ABS обаче не би трябвало да ти светне лампата за ръчна/ниво. поне така си мисля, де!
По-скоро нивото или датчика му трябва да погледнеш.
Сложното ще стане, ако се окаже, че помпата се е..ва нещо

А да емулираш датчиците... не знам. Би трябвало да може да им се пусне сигнал от някакъв генератор, но да не стане още по-голямо мазало

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз като теб колега си мислех че няма как да свети ... затова пробвах с елиминиране ... изклиучих нивомера ... това пак си светна ... тогава викам ... мамка му и АБС ще махна неговата букса .... направих го и тогава лампатас нещеше и да угасне!
Значи явно свети и тя когато има по-сериозен проблем с АБС-а:)

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”