Намреих си едно Ауди А4 2003 г. в Германия на страхотна цена, да не кажа ниска, осъществих контакт с човека, който жиееел в Ирландия, но колата била в Германия и искал да я продаде, защото нямало да му трябва там. Вече нямало да живее в Германия. i don't need the car because just i move in Ireland and i can drive it here - са точните му думи. Иска да съм напрвел трансфер от уестърн юниън на от мен към мен (от Русе до уестърн юниън в града, в който ще купя колата) - You must find the nearest Western Union agency and you will go there with your best friend or your wife. Your wife or your friend will be the sender of the money and the receiver of the money is you in ........./Germany.. Иска да му изпратя сканирано копие от бележката на WU, за да е сигурен, че ще дойда. То реално аз мога да праят парите до себе си и да ги изтегля още същия ден, да не говорим, че имам познат, който може да ми издаде фиктивна такава бележка.
Казва още, че ще ми прати копие от билета си в същия ден, в който получи копието от блежката - As soon as i will see the copy from Western Union i will go and i will buy the plane ticket for ......After that i will send you the copy so you can be sure that i am not joking and that i will be in the same day in .....
Пише още When we will meet in .....we will go to a mechanic to confirm you that the car is OK and to Police so they can tell you that the car it's not stolen.I will transfer the documents from the car to you and after that we will both go to Western Union and you will take the money sended by your wife or friend in ........
If something is wrong with this car then i will give you 1000 Euros from my money for your trip and for your time so please troust me because the car it's like new.
т.е. когато се видим ще отидем до майстор, за да потвърди, че колата е добре и до полицията, за да ми кажат, че не е крадена. Ще ми прехвърли документите т.е. собствеността и после ще отидем до WU, за да вземем парите. Ако стане нещо щял да ми даде 1000 Е, за да си покрия разходите по пътуването.
КОЛАТА Е НА МНОГО ИЗГОДНА ЦЕНА! ДА НЕ КАЖА НА СМЕШНА! НА СНИМКИТЕ ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ! ЕБАТИ, КВО ДА ПРАВЯ! ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ, ИМА ЛИ РЕЗОН В ТОВА НЕЩО? НА МЕН МИ ИЗГЛЕЖДА ЧИТАВА РАБОТА, АМА С ИЗМАМНИЦИ РАБОТА СЪМ ИМАЛ МНОГО И ЗНАМ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМИ ПО ПРИНЦИП ИЗЛГЕЖДАТ НАЙ-ЧИТАВИ! КВО МОГА ДА СЕ ПРЕКАРАМ? ДАЙТЕ СЪВЕТ, МОЛЯ!

Молба към всички и по специално към тези, които внасят коли!
Re: Молба към всички и по специално към тези, които внасят к
The Red Guy написа:If something is wrong with this car then i will give you 1000 Euros from my money for your trip and for your time so please troust me because the car it's like new.
Тс тс, с тоя неграмотният не се занимавай

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Намреих си едно Ауди А4 2003 г. в Германия на страхотна цена, да не кажа ниска, осъществих контакт с човека, който жиееел в Ирландия, ...
само до тук ти прочетох поста и ми стана ясно ....
врътката е че момчето, най-вероятно от Румъния, ше ти изцоца кинтите, които ще пратиж "уж" на себе си ...
не питай как, всичко е възможно на този свят.
не гледай евтиното, излиза скъпо!
те затова все обират бедните, мамка им!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”