Интересува ме да ли има хора или фирма в Пловдив по които да си поръчам кола от Германия
Примерно си харесам някой модел от мобиле.де и те да ми го докарат
и ако някой знае какво пари взимат за превоза и заниването
Поръчка на Голф от Германия ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
При нас има човек който редодно ходи до Германия и най-вече до Холандия. Той води със себеси хора, които искат да си докарат кола. Цената (билета) е 100 - 120 евро. Ако не си харесаш кола се връщаш пак с него. Когато ходи със него дърпа и платформа на която докарва по една кола. В случая можеш да отидеш с него и да си я докараш сам или да му я поръчаш и той да ти я докара, но за цената трябва лично с него да си приказваш
Ако ти трябва телефон - ще ти го дам.

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поръчка на Голф от Германия ?
LilScrappy написа:Интересува ме да ли има хора или фирма в Пловдив по които да си поръчам кола от Германия
Примерно си харесам някой модел от мобиле.де и те да ми го докарат
и ако някой знае какво пари взимат за превоза и заниването
И ако колата която си си хресал на картинка се окаже "гроб"(както е в повечето случай) кой ще е виновен,ти, продавача или доставчика?По добре пробвай по варианта който Стефан ти е предложил или се добери на избор на човек който разбира от коли.В една кола е важно и техническото състояние(невидимо от снимки) не само цвета и екстрите(повечето от които може да не работят или да ги няма)!
- DarkRider
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:В Mobile.de бявите се публикуват след като са престояли 1-2 седмици в местната преса. Много често има случаи когато няма такава кола публикувана в Мобилето. Автокъщите / търгашите/ са сърби, негри, араби , сбирщяй от бившата СФРЮ и накрая поляци.
Това пък как го измисли?

Иначе за автокъщите си прав - предимно араби. Има си и немски автокъщи де, но там цените не са за нас....
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”