помощ - поло 1,9 тди или 307?
-
- Автомобил:
- Двигател:
помощ - поло 1,9 тди или 307?
искам да си купя нов автомобил. цената е почти еднаква.какви са плюсовете и минусите? незнам кое да избера. мерси!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reinhard написа:Пък и френски дизел не бих препоръчал (ако пежото е дизел де)
френския дизел е един от най-добрите дизели.
Последна промяна от Милослав на Пон 27 авг 2007 8:20, променено общо 1 път.
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Естествено, че мненията в този форум ще са в полза на Поло-то, но според мен избери това, което ще ти върши работа, новите коли доколкото знам всички са еднакво издържливи - малко... Което е с повече екстри за цената си или което е с по-голяма гаранция - мисля това е правилния избор
Успех !
п.п. Вече немското не е това, което знаем от Голф2, а далеч по-нискокачествено...

п.п. Вече немското не е това, което знаем от Голф2, а далеч по-нискокачествено...
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
На мен ми се струва също че не е коректно сравнението (в различен клас са колите - освен ценови де). Дори мисля че Поло-то е по-малко и от 206/207 (т.е. не е и в техния клас).
На първо време задалия въпроса (темата) следва да се замисли и да си отговори за какво му е нужна колата, оттам да се насочи и към класа.
Следващият въпрос е колко време мисли да кара тази кола - т.е. дали ще я продава след това.
И последният е - защо автомобили от различен клас имат еднаква цена (като нови). За финал може да погледне цените на употребяваните автомобили от съответните марка и модел - на възраст, на която той мисли да продава (евентуално) това, което ще си купи като ново.
На първо време задалия въпроса (темата) следва да се замисли и да си отговори за какво му е нужна колата, оттам да се насочи и към класа.
Следващият въпрос е колко време мисли да кара тази кола - т.е. дали ще я продава след това.
И последният е - защо автомобили от различен клас имат еднаква цена (като нови). За финал може да погледне цените на употребяваните автомобили от съответните марка и модел - на възраст, на която той мисли да продава (евентуално) това, което ще си купи като ново.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
rosy написа:brabus написа:Колата трябва да е немска, телевизора японски....
... а жената
Кват падне.Иначе до колегата с покупката да си реши какво му трябва - голямка и просторна кола за семейството ,или нещо малко всекидневно да вози основно него

P.S. Пък кой незнам измъдри че Пежото било по хубаво отвън и най-вече отвътре

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”